La Casa De Papel 4. sezon ne zaman yayınlanacak? Tarihi açıklandı mı

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman yayınlanacak? Tarihi açıklandı mı
Türkiye ve dünyada milyonlarca izleyicinin seyrettiği La Casa De Papel'in 4. sezonu ne zaman yayınlanacak? sorusunun yanıtı aranıyor. İşte detaylar...

Kadrosuna kattığı pek çok karakterle 3. sezonu yayınlanan La Casa De Papel'i tamamlayan seyirciler şimdiden sabırsız bir şekilde beklemeye başladı. La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı büyük bir merakla araştırılıyor. Sorunun cevabı haberimizde yer alıyor.

3. sezonda neler oldu?
La Casa De Papel'in 3. sezonu da nefes kesti. Profesör hiç beklemediği bir darbe yedi. Nairobi'nin ölümle pençeleştiği, Raquel'in tutuklandığı finalin ardından yeni gelişmeler merak ediliyor.

la casa de papel nairobi öldü mü

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak?
Dizinin milyonlarca hayranı kısa süre içerisinde bitirdikleri yapımın ardından yeni sezonu iple çekiyor. Türkiye'den Ankara ya da İstanbul'un da dahil edilebileceğinin konuşulması ile dikkati daha da  fazla üzerine çeken La Casa De Papel'in en az bir sene yayınlanması beklenmiyor.
 

Ülkemizde çok sevilen İspanya yapımı Netflix dizisi La Casa de Papel'in yeni sezonunun tarih duyurusu ve ilk videosu geldi. Netflix Türkiye hesabının 29 saniyelik bir videoyla duyurduğuna göre, 4. sezon bölümleri, 3 Nisan 2020 tarihinde yayınlanacak. Netflix Türkiye, tanıtımı "Part 4! 3 Nisan'da kaos devam ediyor!" sözleriyle paylaştı.

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehasının, tarihin en büyük soygununu planladığı ve İspanya Kraliyet Darphanesi'ni soymak için yaptığı planı anlatan dizi, 2 ve 3. sezonlarda bol sürpriz ve aksiyonla izleyenlerini memnun etmişti. İsimlerini birer şehirden alan ve özel eğitim gören soyguncuların macerası Netflix'in en çok izlenen orijinal yapımlarından biri oldu. 3. sezonunda Rio'yu kurtarmak için tekrar bir araya gelen ekip, bir başka büyük soygun girişiminde bulunmuştu. Bakalım yeni sezonda bizi nasıl sürprizler bekliyor.



la casa de papel raquel diziden ayrılacak mı

la casa de papel lizbon

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.