Lezzet Düşkünleri Hande kimdir? Yaşı, kariyeri ve hakkındaki bilgiler

Lezzet Düşkünleri Hande kimdir? Yaşı, kariyeri ve hakkındaki bilgiler
TV8'de bugünden itibaren başlayacak olan üçüncü haftasıyla birlikte yeni yarışmacılarını ağırlayacak Lezzet Düşkünleri'nde heyecan yine sonuna kadar yaşanacak. Yeni yarışmacılardan biri Hande olarak açıklandı. Tecrübeli kaptan takım arkadaşı Ali ile birlikte birincilik mücadelesi verecek.

Türkiye'nin en yeni yemek yarışması Lezzet Düşkünleri'nde 3. hafta bugünden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Gabreie Sponza'nın sunduğu programda yarışmacılar kendilerine verilen sürede hem rakiplerini memnun etmek hem de hafta sonundaki final bölümünde birinciliği elde etmek adına rekabet içine giriyorlar. Bugün pazartesi ve yeni yarışmacıların gelme vakti. Yayınlanan fragmanda Hande Hanım'ın yarışacağı açıklandı. Peki Lezzet Düşkünleri Hande kimdir? Yaşı, kariyeri ve hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
 


Lezzet Düşkünleri Hande kimdir?

İstanbul da yaşayan deneyimli yarışmacı Ali Bey ile arkadaş. Ev hanımlığı yapıyor. Aşçıık geçmişi bulunmuyor. Neşeli ve güleç bir yapısı var. Ali Bey'in önerisi ile yarışmaya katıldı.Onun için yemekler kadar görünüm de önemli. Ve 50 yaşında. Yarışmada çok iddialı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.