Lezzet Düşkünleri Selen Özcan kimdir kaç yaşında nereli? Instagram hesabı

Lezzet Düşkünleri Selen Özcan kimdir kaç yaşında nereli? Instagram hesabı
TV8'de başlayan yayın hayatıyla yemek severleri ekran başına kilitleyen Lezzet Düşkünleri'nde yarışmacılar da ilgi odağı oldu. Onlardan biri de Selen Özcan. Peki Lezzet Düşkünleri Selen Özcan kimdir kaç yaşında nereli? Instagram hesabı haberimizde.

Pazartesi günü Gabriele Sponza sunuculuğunda yayın hayatına merhaba diyen Lezzet Düşkünleri'nde en çok dikkat çeken isimlerden biri de Selen Özcan oldu. Kardeşi Gizem Özcan ile yarışmaya katılan güzel yarışmacı hakkındaki detaylar da merak edilerek araştırılmaya başlandı. Peki Lezzet Düşkünleri Selen Özcan kimdir kaç yaşında nereli? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.
 


Lezzet Düşkünleri Selen Özcan kimdir?

22 yaşında. Kayserili. Kardeş iile birlikte İstanbul'da oturuyor. Hukuk fakültesi öğrencisi. "Rakiplerim yemekleri yakmamı bekleyecek ama ben ortalığı yakacağım" açıklamasıyla iddialı bir giriş yaptı. Ayrıca "hak edene hak ettiğini vereceğiz" ifadesini kullandı.

Lezzet Düşkünleri Selen Özcan

 

Lezzet Düşkünleri Selen Özcan Instagram hesabı

Güzel yarışmacı yarışma kadar sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başardı. Kendine ait bir Instagram hesabı olan Gizem Özcan'a @selenozcaaan adresinden ulaşabilirsiniz. 4 bin civarında takipçisi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.