Lezzet Düşkünleri Berna Okul kimdir? Instagram hesabı

Lezzet Düşkünleri Berna Okul kimdir? Instagram hesabı
Gabriele Sponza'nın sunumuyla geçtiğimiz pazartesi yayın hayatına başlayan ve büyük bir ilgiyle izlenen Lezzet Düşkünleri'nde ikinci haftaya gelindi. Yeni yarışmacılarıyla devam edecek programda yeni kardeşler maratona dahil olacak. Peki Lezzet Düşkünleri'nde yeni kardeşlerden Berna Okul kimdir? Detaylar haberimizde.

Tv8'in Yemekteyiz sonrasında yayın hayatına başlattığı Lezzet Düşkünleri ikinci haftasına girdi. Birbirinden iddialı takımların kıyasıya mücadelesinde bugün yeni bir takım daha heyecana ortak olacak. Her geçen gün izlenme oranlarını artıran ve sosyal medyada da etkileşim alan yarışmanın yeni yarışmacıları da belli oldu. Geçtiğimiz hafta Gizem ve Selen Özcan kardeşler katılmıştı. Bugün de Berna ve Tuğba mücadeleye başlıyor. Peki Lezzet Düşkünleri'nde yeni kardeşler! Berna Okul kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Lezzet Düşkünleri Berna Okul kimdir?

Berna 14 yaşından bu yana mutfakta. Bebek'te kafesi var. Ablasıyla birlikte işletiyor. Yarışmaya da oldukça iddialı bir şekilde giriş yaptı. Sporla ilgileniyor ve ata biniyor. Instagram hesabı @bybernaokul'dur. Kendisi 24 yaşında. Kova burcu. Beşiktaşlı. 3 kız kardeşten birisi. Ailesi Antalya Gazipaşa'da yaşıyor. Alanya'da dünyaya geldi. Aşçılık eğitimi gördü. Yarışmalarda aldığı birçok ödül var. 21 yaşında Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalıştı. Aşçıbaşılık görevini üstlendi. 23 yaşında ticarete adım attı ve kız kardeşi ile Bebek'teki cafeyi kurdu. Biniclik, tenis, motocross, kickboks, pilates seviyor. Yüzmede Akdeniz ikinciliği var. Her fırsatta sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Hayvan dostu, işkolik ve seyahat aşığı olarak kendisini tanıtıyor.

 

Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul kimdir

Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul fotoğrafları

Lezzet Düşkünleri Berna Okul

Lezzet Düşkünleri Berna Okul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.