Malatya depremin yaralarını sarıyor

Malatya depremin yaralarını sarıyor
Halk Tv'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına katılan Çukurova SİFED Başkanı Hüseyin Kış, depremin etkilediği şehirlerden biri olan Malatya'ya dair izlenimlerini paylaştı. “Deprem değil büyük bir felaket yaşadık” diyen Kış, “Ama yaraları sarıyoruz, sarmaya devam edeceğiz” dedi

ANIL BODUÇ - Çukorova SİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Halk Tv ekranlarında yayınlanan İsmail Küçükkaya İle Yeni Bir Sabah programına konuk oldu. Halk Tv'ye yeni stüdyoları nedeniyle; 'hayırlı olsun' dileklerinde bulunan Kış, “Yeni stüdyo gerçekten çok güzel. İyi ve güzel yayınlarınız nasip olsun” dedi. Depremin etkilediği Malatya'dan, İstanbul'a gelerek yayına da katılan Hüseyin Kış, İsmail Küçükkaya ve ekibine Malatya kayısıs ikram etti.



Elimizden geleni yapıyoruz

Malatya'nın şuanki durumuna dair de konuşan Kış, “Epey yoğun bir yara aldık. Deprem ciddi yıkımlar yarattı. Köylerimize gittik, şehrimize gittik. Depremin olduğu günden bir gün sonra oraya gittik. İş birliği yaptık, hep beraber çalıştık. Orada deprem değil büyük bir felaket vardı. Ama yaralar sarılıyor. Bizler de elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.