Masterchef Türkiye son bölümde kim elendi? 22 Ekim elenen yarışmacı

Masterchef Türkiye son bölümde kim elendi? 22 Ekim elenen yarışmacı
Getirdiği konseptle farklı bir tarz yaratan Masterchef Türkiye'nin son bölümünde kim elendi sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Pazartesi ekranlara gelen bölümle birlikte bir kişi daha hayallerine veda etti. İşte elenen yarışmacı.

Masterchef Türkiye’nin son bölümünde şefler dokunulmazlık yarışında bir değişikliğe giderek, yarışmacıların yemek yapmasını değil tadım yapmasını istedi. Dokunulmazlığı kazanan Meltem, bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. MasterChef Türkiye'de eleme yarışına çıkan dört isimden biri yarışmaya ve hayallerine veda etti. 

22 Ekim'de yayınlanan bölümde eleme adayları olarak Doruk ve Hakan belirlenmişti. Haftanın ikinci gününde eleme potasına kalan isimler ise Kırmızı takımdan çıktı. Jürinin tabaklarını en az beğendiği Murat ve Tuğçe eleme potasına adını yazdırdı. MasterChef Türkiye'ye veda eden ismi jüri oylaması belirledi. Şefin tabağına en yakın yemeği yaparak eleme potasından kurtulan ilk isim Tuğçe, ikinci isim ise Murat oldu. Son ikiye ise Doruk ve Hakan kaldı. Türkiye’nin MasterChef’i olma fırsatını kaçıran isim Doruk oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.