Masterchef Türkiye yarışmacısı Mohammed Ayad sosyal medyayı sallıyor!

Masterchef Türkiye yarışmacısı Mohammed Ayad sosyal medyayı sallıyor!
TV8 ekranlarında yayınlanacak 2. sezon bölümleri ile pazar gününden itibaren izleyicisiyle buluşacak olan Masterchef Türkiye'nin Kerküklü ve aslen Türkmen yarışmacı adayı Mohammed Ayada sosyal medyayı sallıyor.

İki gün sonra eleme heyecanı ile karşımıza çıkacak ilk bölümü ile yayınlanacak olan Masterchef Türkiye'ye katılan isimler dikkat çekiyor. Birbirinden güzel ve yakışıklı yarışmacıların meslekleri de ilgi odağı oldu. O isimlerden biri de Irak Kerküklü olan ve İstanbul'da yaşayan Mohammed Ayad. Instagram'da binlerce takipçisi olan Ayad'ın her fotoğrafına yüzlerce beğeni geliyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan Mohammed Ayad, binden fazla fotoğrafa sahip. Her yayınladığı kare ile genç kızların ilgisini çeken 25 yaşındaki yarışmacı adayının şeflikten farklı meslekleri de bulunuyor.

masterchef türkiye mohammed ayad

Masterchef Mohammed Ayad kimdir?
Masterchef Türkiye'nin ilgi çekici yarışmacılarından Mohammed Ayad 25 yaşında. Türkiye'de birçok reklamda oynayan Ayad aynı zamanda memleketi olan Kerkük'e atıfta bulunan markası ile de bir iş adamı. Bunun yanında oyunculuk ve modellik de yapıyor. Bunlara ek olarak kendi markası da var. TRT Belgesel'de Efsane Savaşları'nda baş rol oynadı.

masterchef türkiye mohammed ayad

mohammed ayad

mohammed ayad

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.