Masum 101. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Temmuz Çarşamba

Masum 101. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Temmuz Çarşamba
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 101. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 101. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 101. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 101. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 101. bölüm özeti

Gopi, Navrati için evde temizlik yapar. Bu sırada kapı çalar. Kapı açılınca sipariş ettiği kaktüsler karşısına çıkar. Kokila bir anda şaşırır ve bu kadar kaktüsü ne yapacaklarını sorar. Çiçekleri getiren kişi ise kaktüsleri siz sipariş ettiniz der. Kokila Gopi’ye dönerek neden böyle bir şey yaptığını sorar. Raşi ise sınavda çöl çiçeğine kaktüs yerine gül yazdığını söyleyerek güler. Kokila böyle bir hatayı nasıl yaptığını sorar ve daha sonra çiçeklerin siparişini değiştirir. Navrati bayramının ilk gününde bir haber gelmesi bekleniyordur. Gopi’nin sınav sonucu açıklanacaktır. Ahem gelir ve elinde sınav kağıdı vardır. Sınav kağıdını Gopi’ye gösterince Gopi şok olur. Geçemeyeceğini düşündüğü bu sınavdan 60 alarak geçmeyi başarmıştır. Ahem, öğrettiklerimi dinleyip 3 soruyu boş bırakmasaydı en az 90 alırdı der. Hetal ise artık bunları düşünmeye gerek olmadığını söyler. Bu mutlu haber bir anda ortamı şenlendirmiştir. Bu sırada Raşi ise sınavda kendisinin yazdığını söyleyerek övünür. Kokila onu susturur ve sadece Gopi’ye övgü dolu sözler söyleneceğini söyler. Kinjal herkesten ayrı bir şekilde evinde poja yapacağını söyler. Daha sonra Dawal’ın sattığı tişörtlerde kendisinin olmadığını görür. Urmilla ise Kinjal’e kazandığı parayı onlardan alamayacağını söyler. Daha sonra ise dünyadaki tek Kinjal sen misin diyerek çıkışır. Kinjal bu duydukları karşısına şok olur. Parag ve Şirah ise Gopi için hediye almayı düşünmektedir. Raşi onları duyduktan sonra çok morali bozulur. Jigar neden morali bozuk olduğunu sorunca Raşi hiçbir söylemez. Jigar daha sonra Gopi ile karşılaşır. Gopi ona Raşi ile arasını düzeltmesi için bir hediye alması gerektiğini söyler. Jigar ise çok güzel bir sari gördüğünü ve hediye olarak almak istediğini söyler. Daha sonra kapı çalar ve içeriye sari satan kişiler girer. Kokila onları buraya kimin çağırdığını sorar. Raşi ise Jigar’ın isteği ile çağırdığını söyler. Daha sonra Kokila sarilerin nerede olduğunu sorar. İçeriye manken kızlar girer ve ufak bir gösteri yaparlar. Sariler ise onların üzerindedir. Kokila fiyat sorar ve en ucuzu 30bindir. Raşi 3 farklı sariyi beğenir ve denemeye gider. En beğendiği sari ise 50bindir. Denerken bir anda sarinin sırtı yırtılır.

Bundan çok korkan Raşi hemen annesini arar. Urmilla ise suçu Gopi’nin üstüne atması gerektiğini söyler. Raşi elbiseyi de yanına alarak aşağıya iner ve Gopi’nin denemesi için ona ısrar etmeye başlar. Gopi elbiseyi denerken eline bir çivi ve mendil alır. Çiviyi elbisenin arka tarafında tutarken mendili yırtar ve Gopi elbiseyi kendisinin yırttığını düşünür. Raşi ne yaptın diye bağırırken Gopi elbiseyi dikebileceğini söyler. Raşi ve Gopi salona indikten sonra Raşi elbiseyi almak istemediğini söyler. Satıcı sebebini sorduğunda beğenmedim der. O sırada Gopi araya girerek elbisenin çiviye takıldığını ve yırtıldığını söyler. Daha sonra satıcı Gopi’nin bu davranışından dolayı çok mutlu olur ve bunu bir sonraki tasarımında kullanacağını söyler. Bu elbiseyi ise ona hediye etmek istediğini söyler. Kokila, Gopi’ye elbiseyi almasını söyler. Raşi bu sırada çok sinirlenir. Gopi elbisesini giyer ve Navrati şenliğine katılır. Kokila, Ahem’i arar ve nerede kaldığını sorar. Ahem, Gopi ile birlikte şenliğe katılırken Kinjal’de oradadır. Kokila Kinjal’ı görünce şok olur. Kinjal’in oraya gelmesi sorun yaratacak gibi görünüyor. Raşi’nin planının ters tepmesi Urmila ve kızını çok kızdırmıştır.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 102. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 29 Haziran Pazartesi günü ayınlanacak olan 102. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.