Masum 105. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Temmuz Pazar

Masum 105. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Temmuz Pazar
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 105. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 105. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 105. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 105. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 105. bölüm özeti

Raşi Hetal’in başına masaj yaparken Hetal Raşi’ye önemli olan hataları bir daha yapmamaktır öğüt vermektedir.  Koki Raşi’nin bu kadar değiştiğine şaşırır. Jigar ofiste derin düşüncelere dalarak işi aksatınca Ahem’den uyarı gelir. Modi evinin erkekleri eve dönerler. Raşi onlar için meyve suyu getirirken Ahem siyah çay istediğini söyler. Jigar da teşekkür ederek odasına gider. Raşi peşinden gider ve ondan özür diler Ancak Jigar bunları ailemin de bilmesi gerekir diye salona iner. Raşi evden atılacağını düşünürken Jigar merhametli davranır ve kendisini düşünen ailesine iyi olduğunu açıklar. Raşi derin bir nefes alırken Jigar’a teşekkür eder. Jigar gerçeğin er yada geç ortaya çıkacağını söyler ve gerçeği ailesi üzülmesin diye açıklamadığını belirtir. Jigar Raşi’yi asla affetmeyeceğini söylerken Gopi kapıda belirir. Koki Raşi’yi sürekli arar ancak telefon Koki’de olduğu için ulaşamaz. Koki 3. aramanın sonunda Raşi’nin telefonunu açar. Urmi neden bana rapor vermiyorsun, olaydan herkesin haberi oldu mu diye konuşurken Koki ne haberi diye seslenir. Urmi elindeki telefonu yere düşürür ve yanlış kişiyi mi aradım diye telefonunu kontrol eder. Urmi telefonu alır ve tekrar merhaba der. Koki Raşi’nin telefona ihtiyacı olmadığı için onu aldığını söyler. Urmi Raşi size sürpriz yapacaktı o yüzden haberleri oldu mu diye sordum der. Şeytana pabucunu ters giydirecek Urmi yine Koki’yi kandırmayı başarır. Gopi Raşi ve Jigar’ın konuşmalarını düşünerek derin bir düşünceye dalar. Ahem oraya gelir ve bundan sonra yerde değil depodan getirttiği kanepede yatmasını ister. Gopi’nin hasta olduğunu ve daha fazla ilerlemesini istemediğini söyler. Gopi yerde rahattım falan dese de Ahem sinirlenir ve dediğini yapmasını ister. Gopi mutlu olur. Ertesi gün Raşi mutfakta çalışırken elini yakar. Koki Gopi’den merhem uygulamasını ister. Gopi yanlış kremi getirince onları Raşi’nin odasına gönderir. Raşi Gopi’ye kötü davransa da Gopi senin sorununu biliyorum der. Raşi şaşkınlıkla ne olduğunu sorar. Gopi Jigar ile aranda ne olduğunu biliyorum derken Raşi ondan yardım ister. Gopi önce Jigar ile konuşacağını söylerken Urmi kapıda belirir ve Gopi’yi azarlar. Azar makinesi Gopi’ye burda ne  yapıyorsun diye kızar.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 106. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 106. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.