Masum 106. bölüm özeti ve fragmanı izle - 6 Temmuz Pazartesi

Masum 106. bölüm özeti ve fragmanı izle - 6 Temmuz Pazartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 106. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 106. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 106. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 106. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 106. bölüm özeti

Urmi Gopi ile gitmeye gerek kalmadığını düşünerek sırtım ağrıyor diye feryat eder. Koki Raşi’den su getirmesini ister. Raşi su getirirken Urmi şiddetli baş ağrısı çektiğini söyler. Koki Gopi’den kada(Acı su) getirmesini ister. Urmi gerek yok dese de Gopi hemen gidip acı su getirir. Urmi yüzünü buruştura buruştura içmek zorunda kalır. Hetal Urmi’ye yalnız gidebilir misin diye sorar. Urmi gidebileceğini söyler ve Raşi ile kapıya kadar gider. Raşi Jigar’ın iyi bir inan olduğunu ve daha fazla üzmek istemediğini söylerken Urmi büyük bir plan hazırladığını söyler. Raşi Jigar ile konuşmaya çalışır ancak Jigar ona yüz vermez. Raşi’nin Sonal hakkında konuşması bardağı taşıran son damla olur. Jigar Raşi ile ilişkisini kestiğini söyler. Raşi göz yaşlarına boğulur. Koki ve Hetal Diwali için Raşi ve Gopi’ye yapılacaklar listesini verir. Koki telefona ihtiyacın olacak diyerek Raşi’ye telefonunu verirken annesiyle konuşmamasını ister. Gopi Raşi’nin yanına gider ve Jigar ile konuşmak istediğini söyler. Raşi mutlu olurken Gopi Jigar’a gider ve onunla konuşmak istediğini söyler. Raşi’nin iyi bir kız olduğınu ve onu çocukluğundan beri tanıdığını söyler. Jigar demek ki tanıyamamışsın diyerek tepki gösterirken Raşi’nin sahtekar olduğunu söyler. Gopi hala Raşi iyi kızdır derken Raşi onları gizlice dinliyor ve ağlamasını sürdürüyor.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 107. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 107. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.