Masum 107. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Temmuz Salı

Masum 107. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Temmuz Salı
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 107. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 107. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 107. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 107. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 107. bölüm özeti

Ertesi sabah poja için tüm aile tapınakta toplanır. Gopi herkese aarti verir ancak Raşi ortalarda gözükmüyor. Koki Raşi’nin yine sorumsuz davrandığını söyler. Hetal Jigar’dan Raşi’yi çağırmasını ister. Jigar Raşi’yi telefonla arar. Telefonu Urmila açar. Jigar şaşırırken Urmi o anda uyuyan Raşi’ye telefonu verir. Raşi erkenden annesinin evine gitmiştir. Jigar ondan gelmesini ister ve neden drama yaptığını sorar. Raşi o evde hiç bir değerinin olmadığını söyler. Jigar sen bilirsin diyerek telefonu kapatır. Urmi endişelenir ve kızına yanlış yaptığını söyler. Ancak Raşi bana kimsenin bağırmaya hakkı yok diyerek kendini savunur. Hetal Jigar’a Raşi’nin nerede olduğunu sorar. Jigar annesinin evine gittiğini söyler. Hetal Gopi’nin evlilik yıl dönümümde mi bunu yaptı diye tepki gösterir ve ondan gerçeği söylemesini ister. Jigar’ın Hetal’in oldukça kötü olmasından rahatsız olur ve Raşi’yi getireceğini söyler. Raşi ise evde Jigar’ın kendisini almaya geleceğinden emindir. Kinjal Urmi ve Raşi’nin aralarındaki konuşmaları duymuştur ve Modi evine gider. Annesi onu görünce sevinmese de Kinjal Raşi’nin Urmi’nin evinde olduğunu ve Jigar’ın onu almak için geleceğini duyduğunu söyler. Koki ona inanmadığını söylese de Kinjal bir kurt düşürmüştür Koki’nin kalbine. Kinjal gidince Koki Gopi’nin Raşi ile telefonda konuştuğunu görür. Gopi Raşi’den eve gelmesini isterken Raşi telefonu kapatır. Koki Gopi diye bağırır ve senden bunu beklemezdim der. Koki şimdi her şeyi bana söyleyeceksin diye Gopi’yi iyice sıkıştırır. Gopi korkudan Raşi’nin Sonal ile buluşmasından itibaren her şeyi anlatır. Koki ben sana bir anne gibi davrandım ancak sen her şeyi gizleyerek hata yaptın der ve onu affetmeyeceğini söyleyerek ayrılır. Gopi ağlıyor. Koki gerçekleri Hetal’e de söylemek ister. ANcak Hetal Jigar’ın Raşi’yi getireceğini söylerken çok mutlu olduğu için bir şey söyleyemez. Jigar Urmi’nin evine gider ve Raşi’yi almaya geldiğini söyler. Raşi kendinden emin ve naz yapmaya devam eder. Urmi ondan daha fazla nazlanmamasını ister ve Raşi’yi gitmeye ikna eder. Raşi konağa geldiğinde Hetal onu kucaklar ve neden haber vermeden gittiğini sorar. Raşi sabah annesini aradığını ve hasta olduğunu duyunca oraya gittiği yalanını söyler. Koki ise kartal gibi Raşi’yi izliyor ve madem annen için gittin bu kadar valizle ne yapacaktın diye sorar. Raşi kem küm ederken Koki Sonal ile görüştüğünden bu yana bir sen bir annen hastalanıp duruyorsunuz diyerek herkesi şok eder. Hetal duydukları karşısında şok olurken Raşi’ye döner ve evi terk etmesini ister. Raşi bu hamle karşısında ne yapacağını bilemezken Hetal daha da sertleşir ve Jigar’dan Raşi’yi götürmesini ister. Jigar Raşi’yi kolundan tuttuğu gibi dışarı çıkarır. Gopi Raşi’nin peşinden gitmek ister ancak Ahem onu durdurur.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 108. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 108. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.