Masum 108. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Temmuz Çarşamba

Masum 108. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Temmuz Çarşamba
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 108. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 108. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 108. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 108. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 108. bölüm özeti

Koki Gopi’den ağlamayı kesmesini ister. Raşi gerçeğini sakladığı için onu bir kere daha uyarır. Bu sırada kapı çalar. Kapıda bir çok misafir toplanmıştır. Jigar ile Raşi’nin evlilik yol dönümü için geldiklerini söylerler. Koki onlara sağlık ile ilgili küçük bir problem olduğunu söyler. Misafirler giderken Hetal ilk kez böyle bir şey için yalan söylediklerini belirtir. Hetal ve Jigar’ın odasına giden Gopi onların bir şey yemelerini sağlarken Ahem de Jigar’ın moralini düzeltmeye çalışır. Urmi Raşi’nin eve gitmesini sağlamak için yeni bir plan düşünür. Koki Hetal’i sakinleştirmeye çalışırken kapı zili duyulur. Koki ve Hetal kapıya birlikte çıkarken karşılarında Raşi ve Urmi’yi görürler. Koki Raşi’nin bu evdek çıktığını ve giremeyeceğini söylerken Urmi de kızını savunur. Ancak Koki Modi kapısı sizlere kapandı diyerek onları bir kere daha kovar. Urmi dışarı çıkar ve yere yatar. Onlar eve alana kadar kapıda yatacağını söyler. Gopi dışarı çıktığında Urmi’yi yatarken görür ve ondan kalkması için yalvarır. Urmi her şey senin yüzünden oldu diyerek onu azarlar ve Koki’nin gelmesini ister. Aksi halde kalkmayacaktır. Gopi içeri girer ve Urmi ile Raşi’nin gitmediklerini söyler. Urmila yerde yatmayı sürdürürken komşular da birikmeye ve Modi ailesini eleştirmeye başladılar. Koki ve ailesi dışarı çıkarlar. Koki ne yaparsa yapsınlar onları eve almayacağını söylerken Urmi bu kadar pes etmeyeceğini düşünür. Koki biriken kalabalığı dağıtırken Urmi ve Raşi sap gibi kalakalırlar. Modi ailesi eve girerken Urmi yatmayı sürdürür. Geç saatlerde Gopi hala kapının önündedir. Koki ondan kapıları kapatmasını isterken Gopi gizlice Urmi ve Raşi’ye bakmaya gider. Koki de onu takip eder. Raşi svrisineklerden rahatsız olduğunu söyler ve eve gitmelerini ister. Urmi bir ses geldiğini söylerken Koki’nin ajan gönderdiğini ve gidip gitmediklerini kontrole geldiğini söyler. Urmi ve Raşi Gopi’yi gördüklerinde Koki’nin sesi duyulur. Koki Gopi’ye onların içinde biraz utanma varsa evlerine gideceklerini söyleyerek Urmi’ye mesaj gönderir. Gopi kapıları kapattığında Urmi ve Raşi şoktadır. Raşi ve Urmi’nin soğukta kapıda beklemeleri Gopi’yi rahatsız ediyor. Gopi yatakta bunları düşünürken Ahem ona ne olduğunu sorar. Gopi Raşi ve Urmi’nin dışarda kalırken kendisinin yatağında olduğunu ve rahatsız olduğunu söyler. Ahem bunu annem düşünür şimdi sen dinlen diyerek azarlar. Raşi 4 saat geçtiğini ve kimsenin gelmediğini söylerken Urmi şimdi eve gideceklerini ve sütçü gelmeden geri geleceklerini söyler. Anne kız evin yolunu tutarlar.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 109. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 109. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.