Masum 109. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Temmuz Perşembe

Masum 109. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Temmuz Perşembe
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 109. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 109. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 109. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 109. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 109. bölüm özeti

Kinjal artık Raşi ve Urmilla’dan çok bıkmıştır. Bu evden bir an önce gitmek istemektedir. En sonunda dediğini yapar ve bavullarını toplayarak Modi evine gider. Bavulları ile birlikte Modi evinin kapısını açar. Kapı açılır ve Kinjal ağlayarak onlara artık dayanamadığını söyler. Kokila karşısında onu görünce şok olur. Ah be Kokila hep senin yüzünden, manken olacak kızı gittin Dawal ile evlendirdin… Ahem onu teselli eder ve onu geri göndermeyeceklerini söyler. Dawal ise eve gelir ve Raşi’yi görür. Raşi halen gitmedi mi der ve Urmilla onu azarlayarak susturur. Dawal, Kinjal’in evde olmadığından haberdar değildir. Modi evinde ise herkes kendi köşesine çekilmiştir. Şirag eve gelince Kinjal’in geldiğini öğrenmiştir. Kinjal’i hiç buraya almamalıydınız diyince Kokila kırılır. Gopi Kinjal’in odasının kapısını çalar. Uzun bir süre ses gelmeyince hemen aşağıya koşarak Kinjal’den haber alamadığını söyler. Herkes hemen Kinjal’in odasının önüne gider ve tekrar kapıyı çalar. Banyodan çıkan Kinjal kapıyı açar ve herkesi karşısında görür. Kokila uzun zamandır kapıyı açmadığı için merak ettiklerini söyler. Kinjal, Gopi’ye gereksiz telaş yarattığı için kızar. Herkes akşam yemeği için salona gelir. Kinjal herkesten önce masaya oturmuştur. Yemekleri Gopi yapmıştır. Yemeği tuzlu bulan Kinjal, Gopi’yi eleştirir. Fakat Ahem yemeğin gayet güzel olduğunu söyleyince Gopi mutlu olur. Bu sırada Dawal, Kinjal’i arayarak nerede olduğunu sorar. Kinjal ise Modi evinde olduğunu söyleyerek kapatır. Kokila Şirag’ın isteği üzerine Urmilla ile görüşmeye gider. Girmeden önce Dawal’ın iş yerine uğrayarak ondan iş yerini kapatmasını ister. Şaşıran Dawal dediğini yapar. Daha sonra anahtarları Kokila alır ve olan biten her şeyi anlatır. Dawal ise bu olanlardan hiç haberim yoktu der. Dawal ve Kokila, Urmilla’nın yanına giderken Kokila kendisini desteklemesini ister. Urmilla hemen geri geleceğini biliyordum der. Kokila ise Dawal’ı almaya geldiğini söyler. Dawal, benim yerim kadınımın yanıdır der. İkili eve geri dönerler. Kokila kiralık bir ev bulunana kadar Dawal’ın burada kalacağını söyler. Kinjal ise bu standartlarda bir ev istediğini ve aksi takdirde gelmeyeceğini söyler. Dawal buna üzülür. Kokila ise Gopi’ye dönerek Dawal’ın isteklerini yerine getirmesini söyler. Dawal’ın gömleğine su dökülünce Gopi onu alarak ütülemeye gider. Gopi evin hizmetçiliğini burada da yapmaya devam ediyordur. Bu sırada kapı çalar. Kapıda Ahem ile arkadaşları vardır. Kapıyı Dawal atlet katına açınca Ahem bir anda şaşırır. Arkadaşları bu kim diye sorunca kardeşim der. Daha sonra Kokila gelir ve damadımız der. Kokila, Ahem’e Dawal’ın gömleğine su döküldüğünü ve kendi gömleklerinden birisini vermesini söyler. Ahem bir anda benim gömleğim mi diye tepki verir. Kokila, Gopi’ye git getir der. Gopi, Ahem’in gözlerine bakar ve onayı alır.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 110. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 110. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.