Masum 11. bölüm özeti ve fragmanı izle - 2 Nisan Perşembe

Masum 11. bölüm özeti ve fragmanı izle - 2 Nisan Perşembe
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 11. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 12. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 12. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 11. bölüm özeti

Gopi ezilmeye devam ediyor. Daha dizinin ilk başından beri üvey annesi ve kardeşi tarafından ezilen Gopi şimdi evlendiği aile tarafından da eziliyor. Onu tek koruyan büyük anne ve Hetal. Urmila Raşa’nın isteği ile Modi evine gelir. Kokila, Gopi’yi kimseye haber vermeden Urmila’yı çağırmakla ve Ahem’den yediği tokadı duyurmakla suçlar. Gopi ise ağzını açıp bir şey diyemez. Masum 11. Bölüm Özeti başlıyor. 

Kokila Gopi’yi bu şekilde azarlarken Urmila onları duyar ve sahta bir göz yaşıyla Gopi’ye bunu nasıl yaparsınız diye feryat eder. Kokila Urmila’dan Gopi’nin hayatına müdahale etmemesi hususunda uyarır. Kokila giderken Gopi’den misafirlerin gidene kadar ikramda kusur etme diye konuşur. Urmila mutfağa gider ve Hetal’i görerek feryadını sürdürür. Hetal bundan sonra ne Ahem ne de Jigar’dan böyle bir şey duymayacaksınız diye onu teselli eder.

Raşa annesiyle birlikte odasına çıkar. Gardroptaki elbiselerini gösterirken kocasından nasıl para aldığını söyler. Bu sırada Gopi çayla birlikte gelir ve Urmila’ya kaç şeker atacağını sorar. Urmila’nın gözündeki yaş kurumadan Gopi’ye hakarete başlar. Ahem’in seni dövmesini anlıyorum, ben de olsam aynısını yapardım, demek ki Ahem tarafından sevilmiyorsun diyerek Gopi’yi iyice üzer. Hetal Ahem’i görür ve onunla konuşmak istediğini söyler. Ancak Kokila önce davranır ve oğlunu odasına götürür.

Ona Gopi’ye nasıl el kaldırırsın diye bağırır. Babanın yapmadığı bir şeyi karına nasıl yaparsın. Ahem babam senden bir şey sakladı mı der ve Gopi’nin okuma yazma bilmediğini gizlediğini söyler. Kokila Gopi her şartta Anita’dan daha bir eş der ve okuma-yazma bilmediğinden haberi olduğunu söyler. Ahem şoktadır. Ahem odasına gider ve Gopi’ye annesi yüzünden bu evliliği yürüteceğini ve asla sevgi olmayacağını söyler. Ardından ona yatak ve yorgan fırlatır ve yerde yatmasını ister. Gopi sefilce ağlıyordur.

Urmila küpe beğendiğini ancak çok pahalı olduğunu söyleyerek Raşa’ya duygusal şantaj yapıyor. Raşa Jigar’a evini ve işini uyarması konusunda baskı yapmayı düşünüyor. Ahem’in Gopi’ye karşı tavırları sertleşiyor. Jigar para konusunda Raşa’yı uyarıyor. Öğrenci olmadığını, tüm işlerin Ahem tarafından yönetildiğini ve harcamalarına dikkat etmeleri gerektiğini söyler.

Modi evinde yine bir poja yapılır. Misafirler süslemelere hayran kalırlar. Bunları Gopi hazırlamıştır. Gopi’nin üzgün duruşu Kokila’yı kızdırır ve misafirler karşısında mutlu görünmesini ister. Urmila da gelmiştir ve Raşa’yı sorar. Kokila onu odasından getirmesini ister. Urmila Raşa’yı üzgün görür ve ne olduğunu sorar. Raşa Jigar’ın verdiği parayı gösterir ve üzgün olduğunu söyler. Urmila onu beceriksizlikle suçlarken başta Kokila olmak üzere herkesin güvenini kazanmasını ister.

Gopi Ahem’in yaptıklarını düşünürken hata yapar. Kokila bu hatasına çok sert bir karşılık verir. Zavallı kız esir hayatı yaşarken Urmila Jigar’ın parasını nasıl cukka yaparız diye düşünüyordur. Gopi bu evde daha fazla yaşayamayacağını söyleyerek Kokila’yı şaşırtır. Gopi daha ne kadar dayanacak bilinmez ama dizinin ilk bölümlerinde masum bir kıza bu kadar da olmaz denilecek eziyetleri izleyici çileden çıkarmaktadır. Masum 2 Nisan Özeti sona erdi.


Masum genel konusu

Zıt karakterli iki kuzenin öyküsünün anlatıldığı “Saath Nibhaana Saathiya”, “Masum” adıyla Kanal 7 ekranlarında yerini alıyor.

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de…

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 12. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 12. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.