Masum 111. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Temmuz Cumartesi

Masum 111. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Temmuz Cumartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 111. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 111. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 111. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 111. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 111. bölüm özeti

Bir kez daha başarısız olmanın acısını yaşayan Urmilla kızını da yanına alarak eve döner ve yeni planlar yapmaya başlar. Ama artık Dawal’ın dükkanını açıp çalıştırmaları gerekmektedir. Raşi’nin istekleri onu sıkmaya başlamıştır. Modi evinde musluk bozulmuştur ve Gopi musluğu yapamaz. Bunun üzerine Dawal gelerek tamir edebileceğini söyler. Dawal musluğu tamir ederken Kokila gelir ve Gopi’ye onu yormaması gerektiğini söyler. Sonuç olarak o da bu evin hukuki oğludur. Kinjal ise Dawal’ın bu evden gitmesini istemektedir. Gopi eşyalarını dolabına yerleştirirken sığdıramaz. Ahem ise bunu fark eder ve kendi dolabına koyabileceğini söyler. Gopi bu durumdan dolayı çok mutlu olur. Raşi ve Urmilla ise Dawal’ın dükkanını açmış ve çalıştırmaya başlamıştır. Ama işler hiç iyi gitmemektedir. Bir adam gelerek 80’lik atlet istemiştir. Raşi ise 90’lık vermiş ve olacağını savunmuştur. Adamda aldığı hizmeti beğenmeyerek gitmiştir. Raşi gelen birkaç müşteriye daha böyle davranmıştır. Urmilla Dawal olmadan bu işi yapamayacaklarını anlar. Raşi, Dawal’ı arar ama Dawal, Kinjal’in burada olduğunu ve dönemeyeceğini söyler. Raşi ise eski işlerine yani dikiş işlerine geri dönmeleri gerektiğini söyler. Bu durum Urmilla’nın da hoşuna gider. Dawal daha önce Ahem’in saatini çok beğendiğini söylemiştir. Bu durum Kinjal için bir fırsattır. Ahem’in saatini alır ve saklar. Gopi’ye ise tırnaklarına oje sürmesini ister. Daha sonra bir anda saatin alarmı çalar. Kinjal neye uğradığını şaşırır. Gopi sesin nereden geldiğini merak eder ama Kinjal önemli bir şey değil der. Daha sonra aşağıya inerler ve Ahem saatinin kaybolduğunu söyler. Kinjal, saati Dawal’a getirir ve takmasını söyler. Dawal ise bu saat benim değil der. Ahem bu saat benim der. Kinjal, Dawal’ın eşyaları arasında bulduğunu söyler. Kokila hemen tepki gösterir ve laflarına dikkat etmesini söyler. Gopi ise eşyaları koyarken karıştırmışım diyerek olayı kapatır. Kinjal, Gopi’ye neden yalan söyledin der. Bunun üzerine Gopi oje izlerini görünce her şeyi anladığını söyler. Gopi bazı ufak kazalar geçirir ama Ahem hepsinde onu kurtarır. Hetal, Jigar’ın son zamanlardaki davranışlarından dolayı kendisine bir şey yapacağından korkmaktadır. Ama Kokila, Jigar’ın böyle bir şey yapmayacağını söyler. Kinjal ise evin listesini değiştirmek ister. Gopi buna karşı çıkar ve Kokila’nın kızacağını söyler. Kinjal, Gopi’yi azarlamaya başlayınca Kokila hemen oraya gelerek Gopi ile bu şekilde konuşamayacağını ve özür dilemesini söyler. Kinjal en başta kendisini savunur ama Kokila her şeyin farkındadır. Kinjal sonunda özür diler.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 112. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 112. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.