Masum 114. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Temmuz Salı

Masum 114. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Temmuz Salı
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 114. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 114. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 114. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 114. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 114. bölüm özeti

Doktor herkesin ortasında kötü haberi  kötü haberi verir. Gopi’nin durumunun kritik olduğunu ve kimin kan vereceğini sorar. Daha sonra Raşi annesini öne iter. Urmilla kan vermek için gider. Ahem ise Gopi’nin yanına girer ve onunla konuşmaya çalışır. Yeşil çayını getirmesini ister ama Gopi’de kıpırdama bile yoktur. Ahem ağlamaya başlar. Bu sırada Kokila içeriye girer ve Ahem gözyaşlarını siler. Daha sonra Kokila Gopi’nin gözlerinin açık olduğunu fark eder ve hemşire dışarıya çıkarak Gopi’nin uyandığını söyler. Herkes onu tek tek görür ama en son Ahem çıkar. Raşi ise Jigar’ın yanına gider ve tekrar af diler. Jigar ise çıkışarak onun yüzünden Gopi’nin bu halde olduğunu ve affetmeyeceğini söyler. Üzülen Raşi hemen Gopi’nin yanına gider ve ondan özür diler. Bu durum herkesin hoşuna gitmiştir. Urmilla ise kan verir ve dışarıya çıktıktan sonra ağlamaya başlar. Herkes onun ağlamasına şaşırmıştır. Raşi onu kolundan tutarak dışarıya çıkarır. Bir süre hastanede kalan Gopi’nin yanında her zaman Ahem olmuştur. Gopi eve geldikten sonra ise Kokila ile konuşur ve Raşi’nin artık eve dönmesini ister. Kokila bu duruma çok sinirlenir. Kokila ve Hetal Raşi’yi almak için yola koyulurlar. Bu sırada Urmilla ise halen Kokila’dan şikayetçidir. O sırada kapı açılı ve Kokila ile Hetal görünür. Urmilla şaşırır. Kokila ise Raşi’nin hemen hazırlanmasını ister. Raşi apar topar hazırlanırken Urmilla Kokila’ya teşekkür eder. Raşi gelince Urmilla evde 2. Gelin sen olacaksın der ve Raşi bu duruma çok sinirlenir. Annesini azarlar ve yola çıkarlar. Ahem ise tekerlekli sandalye ile Gopi’yi eve getirir. Doktor 1 ay boyunca evde istirahat etmesi gerektiğini söyler. Bu sırada Kokila ve Hetal ile birlikte Raşi gelir. Jigar onu görünce çok şaşırır. Jigar ve Ahem Raşi’yi görmezden gelir. Ahem halen Gopi ile ilgilenmektedir. Gopi ise Ahem’e işe git der. Bu sırada Ahem’in telefonu çalar ve ofisten gelen bir telefondur. Telefonda duyduğu şeye çok kızan Ahem ofise gelmeyeceğini söyler. Raşi’nin çabalarına rağmen evdeki herkes ona karşı saf almıştır. Kimse onunla ilgilenmemektedir. Ama Gopi sayesinde bu evde olduğunun farkındadır. Bu yüzden ona hizmet etmeye başlar. Kinjal’de hizmet etmekten geri çekilmez çünkü o da aynı düşünmektedir. Daha sonra bir anda kapı çalar. Kapıda ise Urmilla vardır. Urmilla’yı gören Kokila şaşırır. Ne istediğini sorunca Urmilla ise Kinjal’i istediğini söyler. Çünkü artık Raşi bu evdedir. Kinjal’ın ise Urmilla’nın yanında olması gerekmektedir. Bunu duyunca Kinjal bir anda huzursuzluğa kapılır. Ama Raşi mutludur. Kinjal biranda gitmek istemediğini söyleyince herkes şok olur.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 115. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 115. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.