Masum 115. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Temmuz Çarşamba

Masum 115. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Temmuz Çarşamba
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 115. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 115. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 115. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 115. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 115. bölüm özeti

Kinjal tekrar o eve dönmeyeceğini söyler. Urmilla’nın daha önce onu yakmak istediğini söyler. Urmilla ise mutfaktaki haşereyi çıkarmak için o gazı açtığını söyler. Kokila ise çoktan kararını vermiştir. Kinjal’e dönerek bavulunu hazırlamasını ister. Urmilla ise gitmeden önce Gopi’yi görmek için odasına çıkar. Yanında Ahem vardır. Dönerek Gopi’ye vücudunda çalışkan kanı olduğu için hızlı iyileşeceksin der. Ahem sert bir bakış atar ve gitmesi gerektiğini söyler. Urmilla ve yanındakiler evden çıkarlar. Ahem ise gelen bir telefon ile daha çok sinirlenir. Ofiste çalışanları azarlar ve Gopi bu duruma üzülür. Ofise gitmesi gerektiğini söyler. Kokila ise Ahem’e Gopi’ye bakacak çok kişi var için rahat gidebilirsin der. Ahem giderken bile ilaçları hatırlatır. Bu durum Kokila’yı çok mutlu etmektedir. Raşi ise mutfağa gider ve Hetal’a iş varmı diye sorar. Hetal ise cevap vermez. Kokila ise evi süpürmesini ister. Kokila ile Hetal konuşurken Raşi’ye artık mutfakta iş verilmeyeceğini söylerler. Raşi bunu duyunca şok olur. Urmilla ve Kinjal eve giderken Kinjal çok üzgündür. Urmilla sana bir sürprizim var der ve Kinjal’i odasına çıkarır. Kinjal orada klimayı görünce çok sevinir. Hemen mankenlik çalışmalarına başlayacağını söyler. Ahem işten geldikten sonra odaya girer ve Gopi uyumaktadır. Gopi’nin kırık kolu onu rahatsız eder ve Ahem yardımcı olur. Raşi ise evde biraz daha çaba göstermesi gerektiğine inanır. Bu yüzden Gopi’ye hizmet etmektedir. Bir şeyler izlemek istediği için odasına televizyon götürür. İki kardeş güzel vakit geçirirler. Kokila ve Hetal ise poja için liste hazırlamaktadır. Raşi elinde bir liste ile gelince ikisi de şaşırır. Aynı zamanda hoşlarına gider. Raşi listeyi almak için gitmek istediğini söyler. Kokila ise Gopi için çorba götürmesini sonra gitmesini ister. Raşi çorba götürür ve Gopi yemek istemez. Raşi dışarıya çıktıktan sonra annesini arar ve Gopi’nin en sevdiği yemeği sorar. Urmilla ise panapuri der. Raşi panapuri alarak eve gider ve Gopi’nin yanına girer. Panapuri aldığını söyler. Gopi çok sevinir ama doktorun yasakladığını hatırlar. Raşi ise birkaç taneden bir şey olmaz der. Bu sırada Kokila gelir ve Raşi’ye bağırmaya başlar. Kokila, Sen hiç akıllanmayacak mısın bize neden sormadın der. Madem sevdiğini biliyorsun neden bundan önce yapmadın diyerek laf sokar. Raşi ise mutfağa izin vermediklerini ve bu yüzden dışarıdan aldığını söyler. Bu sırada Kokila’nın telefonu çalar ve Hetal büyük annenin geleceğini söyler. Jigar bu duruma çok sevinir çünkü onun gelişi Jigar’ı rahatlatacaktır.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 116. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 116. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.