Masum 124. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Temmuz Cuma

Masum 124. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Temmuz Cuma
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 124. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 124. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 124. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 124. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 124. bölüm özeti

Raşi onu görüp müdahale etse de Urmi otel parasını kim ödeyecek diye çıkışır. Gopi bilezik almazken Urmi ve Raşi kapıdan dışarı çıkar. Gopi de alarmlı kapıdan çıkmak üzereyken ayağı takılır ve kapıdan çıkmayı başarır. Urmi ve kızlar otele gelirler. Urmi otel çalışanlarından kalan yiyecekleri paketlemelerini ister. Adamlar böyle bir prensiplerinin olmadığını söylerken Urmi de ben de parayı ödemem diyerek adamları endişelendirir. Neyse Urmi nasıl olsa para geldi diyerek Gopi’nin çantasını açar ve bilezikleri göremeyerek şok olur.

Raşi bilezikleri yerine koyduğunu söyleyince iyice gözleri açılır. Böyle yapmasaydım Gopi zor duruma düşecekti der ve kameralar böyle bir durumda bizi de tespit edecekti diye sözünü tamamlar. Adam faturaı Urmi’ye verirken Urmi Raşi’ye bakıyor. Modi evinde Koki’nin kıskançlık tripleri devam ediyor. Gopi ve Ahem’e kötü davranışlarını sürdürüyor.

Ahem kuyumcu ile görüşür. Kuyumcu diğer bileziğin de hazır olduğunu söyler. Ahem geleceğini söyler vetelefonu kapatır. Bu sefer işten birisi arar ve dörtteki toplantıdan bahseder. Ahem Gopi’den kuyumcuya giderek bileziği almasını ister. Gopi yalnız başına nasıl gideceğini düşünüyor. Koki’nin tavırlı hareketleri devam ederken Gopi Ahem’i arar ve kuyumcuya yalnız gidemeyeceğini söyler. Ahem sinirlenir ve neden sabah söylemedin diye sorar. Gopi ses çıkartmazken Jigar’a gider ve birlikte Modi evine gideceklerini söyler. Ahem öncesinde annesini arar ve Gopi için ondan izin ister. Koki’ye nereye gittikleri konusunda bir şey söylemez. Ahem ve Jigar eve gelirler. Gopi Ahem ile birlikte çıkarken Toplantı için beklenen müşteri Modi konağına erken gelir. Adam işi olduğu için erken geldiğini söylerken Ahem’i bekleyemeyeceğini söyler. Jigar adama sunum yapar. Adam sunumu çok beğendiği için işi onaylayacağını söylerken Hetal ve Jigar çok mutlu olurlar. Koki ise sinirlidir.

Adam çıkmak üzereyken Ahem ve Gopi gelir. Adam Jigar’ı över ve işi onaylayacağını söyler. Ahem şaşkın bir vaziyette adamı uğurlar. Ardından Gopi’den Koki’ye bileziğini vermesini ister. Gopi onun vermesini iser. Ahem annesine bilezik aldığını söyleyince kıyamet kopar. Koki onu ciddiyetsizlikle suçlar. Babası gibi olduğunu ve hayallerini yıktığını söyler. Bundan sonra işe gitmeyeceğini söylediğinde Ahem şok olur. Ahem’in bir kelime bile etmesine izin vermeyen Koki ayrılır. Ertesi sabah Şirag toplantı için Ahem’e dosyaları hazırlamasını ister. Koki Ahem’in işe gidemeyeceğini söyler. Şirag neden diye sorar. Koki onun kendini iyi hissetmediğini belirtir. Ahem yumruklarını sıkarken bir şey söylemez. Baa Amerika’dan bir misafirinin geleceğini söyler. Hetal gerekli hazırlıkları yapacağını söylerken Raşi misafirin dolar vereceğini düşünerek mutlu olur. Ahem evde dosyaları hazırlarken bir türlü konsantre olamıyor.

Raşi ve Gopi mutfağa giderler. Raşi misafir Amerika’dan geldiği için batı tarzında yemekler de yapacağını söyler. Raşi misafiri kazanmayı düşünüyor. Gopi Ahem’e kada götürür ve içmesini ister. Ahem sinirlenir ve yalnız kalmak istediğini söyler. Ahem Koki’nin yanına gider ve ondan özür diler. Ancak Koki yumuşamak yerine Ahem’in eline bir sürü çamaşır verir ve ondan ütülemesini ister. Ahem şok olur. Urmi neden ben de Kinjal gibi bir manken olmayayım diyerek ilanda gördüğü spor salonunu arar. Üyelik ücretinin çok yüksek olduğunu duyunca vazgeçer. Bu sırada Dawal gelir ve neden düşünceli olduğunu sorar. Urmi spor salonundan bahseder. Dawal bu gibi yerlerin insanı soyduğunu söylerken Urmi Dawal’ın dükkanını spor salonu yapacaklarını söyler.

Ahem ütüye başlar. Gopi onu görünce şaşırır ve ütüyü kendisinin yapacağını söyler. Koki elinde daha fazla çamaşırla gelir ve bunları da yapmasını ister. Ahem Gopi’den işlerine karışmamasını ister. Raşi’nin Amerika’dan gelen misafir için yaptığı batı tarzı yemekler misafirin geleneksel yemekleri tercih etmesinden dolayı boşa gidiyor. Misafir parayı Gopi’ye veriyor. Raşi sinirden gülüyor. Daha sonra annesini arayan Raşi evde umursanmadığını ve sevilmediğini söylüyor. Urmi ateşe körükle giderken Gopi ve Koki yüzünden bu şekilde yaşamaya mahkum olacağını söylüyor. Ahem büyük bir konsantrasyonla ütü yaparken Gopi Koki’ye giderek Ahem’i cezalandırmamasını istiyor. Masum 24 Temmuz Özeti sona erdi.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 125. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 125. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.