Masum 13. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Nisan Cumartesi

Masum 13. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Nisan Cumartesi
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 13. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 14. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 14. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 13. bölüm özeti

Gopi evde mutsuz. Lakin Urmila’nın planı gereği evde kalması gerektiği için hem Raşi hem de Urmila Gopi’yi kandırdı.

Urmila böyle eşek olursan, sırtına binen de çok olur diyerek Gopi’ye iş yapmamasını o sayede kıymete bineceği konusunda kandırdı. Tabi bu kandırmanın arka planında ne mi var? Tabi ki Raşi’in daha akıllı ve daha iyi bir gelin olduğunu ortaya koymak.

Bu plandan Gopi’nin haberi olmadığı ve sadece kendisine yardım yaptıklarını düşündüğü için Urmila’nın planına uymak zorunda kaldı.

Bu bölüm Kanal 7 ekranlarında 4 Nisan Cumartesi günü ekrana gelmesini bekliyoruz. Gopi evde mutsuz ama bir tarafı da acaba Ahem beni sever mi diye düşünüyor.

Urmila habersiz gelip evde plan üstüne plan yapmaya başladı. Gopi’yi kandırıp, kıymete binmek istiyorsan, kaynananın her dediğini yapma diyerek, onu kandırdı. Böylelikle kendi kızı Modi ailesinin göz bebeği olmasını sağlamak.

Raşi Modi ailesinin göz bebeği gelin olursa daha fazla hediye ve daha fazla güvenecekleri için maddi olarka Raşi’ye gelen her hediye aynı zaman da Urmila’ya da gelmiş olacak. Zaten Urmila ile Raşi’nin tek hedefi var. Modi ailesinin paralarını cukka etmek.

Kokila, Gopi’ye her verdiği emri yapmaması dikkatinden kaçmadı. En son da turşu kurması için emir verse de Gopi bu işi de mutfak çalışanına yaptırınca Kokila çıldırdı. Urmila Gopi’nin yumuşak kalbi olduğunu bildiği için iş yapmamasını engellemek için eline kına yaktı

Kokila da bu kınayı görünce şüphelendi. O sinsi bakışı ile bunun gerçek nedeni tahmin etmeye çalışırken Gopi’ye de şu sözleri sarf etti.

Kokila çok akıllı bir kadın. Gopi’nin birden bire huy değiştirmesi ve sorumsuz biri olması normal olmadığını ve onu yönlendiren biri yada birileri olduğunu anlayıp, Urmila’nın eşyalarını görevlilere toplatıp, kapının önüne hazırlattı.

Urmila misafirlerin kaldığı odaya gidip, eşyalarının yerinde olmadığını görünce çalındığını düşünüp sinirlense de olay yerine Kokila misafirin kısası makbuldür sözleri ile zorunlu olarak resmen evden kovdu. Tabi giderken de uzun bir süre görüşmeyeceğiz. O yüzden hediye de yaptırdım sözleri ile bir de gelmemesi konusunda resmen laf çaktı.


 

Masum 4 Nisan Cumartesi Özeti (13. Bölüm)

  1. Urmila Gopi’yi kandırdı
  2. Gopi Kokila’nın hiç bir emrini yerine getirmedi
  3. Kokila her fırsatta Gopi’yi fırçaladı
  4. Gopi kafasındaki Sinduru silip kaynanasının yanına geldi
  5. Modi Kokila bunu görür görmez Ahem’in yanına gönderip sindur sürmesini istedi
  6. Büyük anne Gopi’ye Sindur konusunda yardım etti
  7. Cigar, Raşi’yi mutlu etmek için iş yerinden avans alıp pahalı kolye aldı
  8. Düğün CD’si Modi’lerin evine geldi
  9. Bumang (Anita’nın abisi) düğün CD’leri yerine Kinjal ile olan görüntüler gönderdi
  10. Ev halkı Kincal ile Bumag’in görüntülerini göremediler


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 14. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 14. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.