Masum 131. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Temmuz Cuma

Masum 131. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Temmuz Cuma
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 131. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 131. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 131. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 131. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 131. bölüm özeti

Holi bayramı artık başlamak üzeredir. Urmilla ve Raşi Gopi’yi rezil etmek için bir plan yapmıştır. Geçen sene bhanglı içecek ile Gopi’yi rezil edenler bu senede aynı planı yapmaktadır. Bu yüzden bol bol bhanglı laddo yaparlar. Holi başladıktan sonra Dawal laddolardan bir tanesini çıkarır ve Urmilla’dan yemesini ister. Çok farklı bahaneler üreten Urmilla, Kokila’nın da yemesini istemesi ile birlikte yemek zorunda kalır. Raşi ise Jigar’ın yanına gider ve mutlu holi der. Ona renk verir. Jigar’da karşılık verir. Urmilla, Gopi’nin yanına giderek laddolardan bir tane yemesini ister. Gopi tam yiyecekken Kokila ona seslenir ve onu çağırır. Ahem’in gözü ise Gopi’yi aramaktadır. Ona renk vermek istemektedir. Kadınlardan bazıları Gopi’ye neden gidip eşine renk vermiyorsun der. Gopi ise Ahem’in renk sevmediğini söyler. Urmilla, laddonun etkisi ile birlikte paradan bahsetmeye başlar. Hem de bağıra bağıra. Raşi bundan rahatsız olur. Urmilla ve Raşi paranın yanına giderken Kinjal’da onları takip eder. Çok fazla laddo yiyen Dawal onun yolunu keser ve seni çok seviyorum der. Kinjal onu umursamaz ve yoluna devam eder. Kinjal Raşi’nin odasına girdikten sonra Raşi kapıyı onun üzerine kilitler. Urmilla ise para dolu çantayı bahçeye gömer. Ahem laddoların etkisinden dolayı Gopi’yi dans ederken şaşırtır. Ama hep araya birileri girdiğinden bir türlü Gopi’ye ulaşamaz. İçeriye gelen Jigar, Kinjal’i fark eder ve onu kurtarır. Fotoğraf çekmek için kamerayı alır. Fotoğraf çektikten  sonra ise Hetal ve Kokila’nın küs gibi davrandığını fark eder ve bu duruma şaşırır. Jigar herkesten gülmesini ister. Ahem’e ise Gopi’ye sarılarak poz vermesini söyler. Ahem, Gopi’ye sarılır ve o şekilde poz verirler. Daha sonra Ahem, Gopi’ye bir şey söyleyeceğinden bahseder. Gopi utangaç bir şekilde söyle derken Ahem ne söyleyeceğini unutur ve karnım acıktı der. Gopi bunu hallederiz der ve ayrılır. Urmilla ise paraları gömmüştür ve Raşi’ye yerini söylemeyi düşünmüyordur. Ahem Gopi’yi takip etmeye başlar. Amacı ise onun arkasından gidip ona boya fırlatmaktır. Hemde pembe renkli boya fırlatmayı düşünüyor. Gopi içeriye girdikten sonra Ahem hemen peşinden içeriye girer. Bir anda Ahem, Gopi’yi çeker ve üzerine düşer. Romantik anlar yaşanmaya başlar. Ahem ve Gopi bu şekilde yatak odasına kadar giderler. Daha sonra ise birlikte yatağa düşerler. Ahem, Gopi’yi öpmeye başlar. Bu gerçektende ikili için inanılmaz bir gelişmedir. Daha sonra ise Ahem yatakta, Gopi ise saçını tararken görünür. Gopi küpesinin birisinin üzerinde olmadığını fark eder ve Ahem’in yanında ki küpeyi alır. Daha sonra dışarıya çıkar. Masum 31 Temmuz özeti bu kadardı arkadaşlar.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 132. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 132. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.