Masum 15. bölüm özeti ve fragmanı izle - 6 Nisan Pazartesi

Masum 15. bölüm özeti ve fragmanı izle - 6 Nisan Pazartesi
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 15. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 16. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 16. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 15. bölüm özeti

Raşi annesini arar ve Gopi’yi ikna ettiğini söyler. Urmila Raşi’ye kızar ve şimdi herkes senin Gopi’yi gönderdiğini düşünecek diyerek Gopi’yi evde tutmasını ister. Raşi koşarak Gopi’nin odasına gider ancak Gopi gitmiştir. Raşi endişeyle Hetal’e Gopi’nin evde olmadığını söyler. Hetal ve büyük anne korkuyla dışarı çıkarlar ve Gopi’yi dış kapıda ağlarken görürler. Hetal Gopi’ye sarılır ve onu eve yeniden getirir. Masum 6 Nisan Özeti devam ediyor. Kokila’nın kocası Parak Gopi’yi daha fazla sıkmaması konusunda eşini uyarır. Gopi kendini güvende hissetmediği için hata yapıyor diyerek Kokila’nin aklına girmeyi başarır. Hetal ve büyük anne Koki’nin davranışları hakkında konuşurlarken Koki de gelir. Hizmetçi Gopi’nin uzun zamandır yemek yemediğini söylüyor. Büyük anne neden yemediğini Gopi’ye sormamız gerek derken Koki yine düşüncelere dalıyor. Gopi sari ütülerken derin düşüncelere dalar. Bu sırada sari yanar. Koki yana sariyi görünce kızmaya başlar. Evin hizmetçisini çağırır ve bundan sonra Gopi’nin ütü yapmayacağını söyler ve Gopi’ye bir zarf uzatır. Gopi zarfın içinde anne ve babasının resimlerini görünce mutlu olur. Koki’de mutludur. Büyük anne ve Hetal bu davranışa sevinirken Raşi sinirden çatlamak üzeredir. Koki, hizmetçiyi çağırır ve Gopi için yiyecek hazırlamasını ister. Gopi’ye de hayatını devam ettirmesi için yemesi gerektiğini söyler. Koki bir anda değişmiş gibidir. Gopi’ye iyi davranıyordur. Gopi anne ve babasının resmine bakarak evdeki herkesin kendisini sevdiğini ancak Ahem’in karısı olmayı hak etmediğini söyler. BU yüzden kötü birisi olarak evden kovulacağını belirtir. Ne yazık ki Urmila ve Raşi’nin planına sadık klaıyor. Hem de Koki gibi birisini yanına almışken. Masum 6 Nisan Özeti sona erdi.


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 16. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 16. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.