Masum 16. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Nisan Salı

Masum 16. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Nisan Salı
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 16. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 17. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 17. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 16. bölüm özeti

Bölüm Kincal’in eve geç gelmesi ile başlar. Herkes evde Kincal’in nereye gidebileceğini düşünürken, Kincal düşünceli bir biçimde eve döner. Kokila sertçe bu saate kadar neredesin söyle Kincal diye bağırır. Herkes Kincal’in ağzında çıkacak söze odaklanmışken, Kokila’nın sözleri ile herkes şok olur. Kokila Kincal’in yakında evleneceğini duyurur.  Raşi, evde hırsız ve paragöz bir gelin figürü ortaya çıkartmak isterken, yeniden herkesin gözdesi haline gelen Gopi’nin yeniden aklına girmeyi başarır. Kokila Gopi’den kendi gençlik yıllarını görür. Her şeyi yeniden başlar. Evde yapacaklarını tek tek anlatır. Kısaca Koki iyileşirken, Gopi hala Urmila’nın aklı ile hareket ediyor. Bunu duyan haset ve kıskanç Raşi beyazlı gömleklerin arasına renklileri karıştırır. Böylelikle Gopi bir işi daha başaramayan gelin olur. 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 17. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 17. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.