Masum 21. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Nisan Pazar

Masum 21. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Nisan Pazar
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 22. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 22. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 22. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 21. bölüm özeti

Geçtiğimiz bölümü kısaca hatırlatmak için bir kaç cümle ile konuya değinmek istiyorum. Gopi yine kendisinden beklenmeyen bir davranış ile Koki’nin dediğin yapmayarak herkesi şaşırtsa da yılanların ormanda olacağını söylemesi Hental’in hoşuna gidip tebrik etmişti. Diğer yandan Urmila da Gopi’nin Modi’ye karşı direnmesine mutlu olup saf diyerek dalga geçmişti. Gopi’nin mantıklı açıklaması karşısında Hental takdir ederken Koki tabi kızar.Bu törenler sırasında Koki bir kaç defa Raşi’yi de rezil eder. Bu sırada Urmila da tüccardan bir yılan satın alır. İşin garibi Gopi ile Urmila karşılaşır. Urmila bunu umursamaz ve yılanı yakına bırakır. Bu arada Kincal de annesi ile başı dertte. Annesi Kokila her dakika yanında olduğu için şantajcıya para vermek için kendisine fırsat oluşturmak ister. Urmila sepetin içindeki yılanı çıkartıp Koki’nin arkasına koymak ister. Bir ne görsün. Yılan çoktan kaçmış ve başı boş bir şekilde ortalıkta gezmektedir. Yılanı bulmak için Koki’nin yanından ayrılır. Urmila bu sırada yılanı ararken, Cigar yılan diye bağırır. Raşi çığlık atar. Urmila’nın ise aklı çıkar. Tabi burada Cigar, Raşi’ye şaka yapmıştır. Peder dua için gelir. Dualar edilir. Evli çiftler hazırladıkları tepsiden ikramları eşlerine götürür. Gopi de Ahem’i aramaya başlar. Ahem’i gördüğünde gelenekleri gereği tepside sinduru sürmesi gerektiğini söylediği anda Urmila çarpar ve tepsideki sindur, Ahem’in her tarafına bulaşır.


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 22. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 22. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.