Masum 23. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Nisan Salı

Masum 23. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Nisan Salı
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 23. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 24. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 24. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 23. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre  geçtiğimiz bölümde Cigar’ın parası ile Raşi annesini kolunda tuttuğu gibi ülkenizi en lüks restoranına yemek yeme gitmişlerdi. Tabi hayatında ilk defa böyle bir yere giden Urmila da konsepte uygun gözlükleri ile bizleri güldürmeyi başarmıştı. Urmila’nın taktığı gözlük, Raşi’nin dikkati ile Kincal’in de aynı restoranda geldiğini görmesi ile bölüm sona ermişti. Tabi hep akılda Raşi ve Kincal karşılaşacak mı? Raşi ve Urmila bu olayda ne bilgi öğrenecek diye merak edenler için  Masum 14 Nisan Özeti sizleri bekliyor. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Raşi annesi Urmila’nın gözlüğünden Kincal’i görür ve buraya geldiklerini asla görmesini istemez. Gizlenerek Kincal kiminle buluşacağını bekler. Bu sırada Kincal’in şantajcı sevgilisi Bumang çıka gelir. Urmila ve Raşi şok olurlar. Sarmaş dolay bir erkekle kimseye haber vermeden gediği bu adam da kim diye merak ederken, Raşi artık evdeki hakimiyetini bir kat daha da artırmayı başarmıştır. Ahem ile Gopi arasına artık bir örtü girdi. Ahem evde onun yüzünü görmek istemiyorum deyince bizim Gopi de Ahem uyurken odanın ışını kapatmaya gider. Orada sarinin üzerine çay döküldüğünü görüp, fedakarca onu yıkar ve geri eski yerine koyar Raşi halen Gopi’ye karşı kin duymaya devam ediyor. Kocası Ahem ile arasına giren perdeyi de görmez gibi bir de gece Gop’inn kaldığı odaya gelip, suyu açıp kaçar. Ertesi gün ev halkı evi su bastığını görür. Koki suyun nereden geldiğini takip edince Gopi’nin odasında geldiğini anlar. Gopi’ye yine hakaret vari sözlerle fırçalar. Zavallı Gopi akşam musluğu kapattığını çok iyi bilse de başına çorap ören kim diye asla fikir etmez. Çünkü herkesi, kendisi gibi saf ve masum zanneder. Modi ailesi her ne kadar zengin olsa da evdeki su belli bir depodan geldiği için ve sabaha kadar açık kaldığı için zengin Modi ailesinin evinde su kalmaz. Kokila hemen oğlunu arayıp, su getirmesini istese de kısa sürede gelmeyeceği haberini alır. Raşi ve bu durum karşısında çok mutlu olup annesi ile durumu paylaşır. Urmila da Modileri evimize getir. Şanımız artın diye kızına öğüt verir.

 

14 Nisan Salı Masum 23 bölüm özeti (14.04.2020)

  1. Raşi, Modi ailesini annesinin evine davet eder
  2. Kokila dini tören için bu teklifi kabul eder
  3. Modi ailesi fakir mahalleye gösterişle girerler
  4. Komşular Urmila’yı konuşmaya başlar
  5. Modi ailesi banyosunu yapıp, yarım kaldıkları törenlerine dönerler
  6. Evde Kincal için tören yapılır ve altın hediyeler alır
  7. Şantajcı geç kalmadan Kincal’i arayıp onları ister
  8. Kincal hemen Bumang’ı arayıp durumu aktarır


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 24. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 24. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.