Masum 24. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Nisan Çarşamba

Masum 24. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Nisan Çarşamba
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 24. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 25. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 25. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 24. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre Kincal kendisi için hazırlık yapanlarının arasında nasıl sıyrılıp Umang ile gidip görüşeceğini düşünür. Sonra tepsi de olması gereken ve adetlerine göre olmazsa olmayan bir şey bulup annesinden dışarı çıkıp almayı ister. Koki gelinler halleder dese de kendisi halletmek istediğini ve her şeyin en iyisi olmasını istediğini söyleyip yalandan kaçıp Umang ile buluşur. Kincal Umang’a olanları bir bir anlatıp, bu beladan nasıl kurtulacağını ve bu konuda yardım etmesini isteri. Umang da yanında olduğunu ve asle şantajcıya boyun eğmeyeceğiz ayakları ile Kincal’i kandırır Bu arada Kincal için hazırlıklar tamamlanmaya devam eder. Gopi ise Peder gelmeden önce ikramları hazırlar. Raşi de bu ikramlara karınca toplayıp içine koyar. Sonra herkesin yanına gelen Raşi’nin ellerinin pis olduğunu gören gören Kincal ise ellerine dikkatlice bakıp, yıkamasını ister. Bu sırada Gopi de üzerinde örtü olan ikramı perde gelince ikram etmeye yanına koyar. Tabi ikramları karınca bastığını gören peder de bu uğursuzluk getirir der. Herkes gene Gopi’ye fırça atacak diye beklerken Kokila sinirle Raşi’nin yanına gider. Tabi ki Kokila Raşi’nin elinin kum içinde geldiğini görmüş ve bu hinliği ondan başkasının yapamayacağından çok emindir. Herkes Raşi’ye yükleneceğini beklerken, Koki beklenmedik bir hamle yaparak konağın anahtarını Raşi’ye verir. Bu durum karşısına Raşi adeta şok olur. Zira yaptığı hinliği öğrendiğini düşünüp herkesin içinde kendisini rezil edeceğini beklerken, Koki’nin gözüne girmeyi başarmıştır. (Sanırım Koki Raşi’ye yem attı) Hental, Koki’nin bu tavrının normal olmadığını ve bir şeyler düşündüğü konusunda kocası Cirak ile konuşur. Bizim Raşi de zafer sarhoşluğu içinde artık evin hakimi benim diyerek hava atar. Diğer taraftan da Urmila’ya müjdeli haberi verir.

15 Nisan Salı Masum 24. bölüm özeti (15.04.2020)

  1. Gopi Ahem’i öksürürken denk gelecek
  2. Ona su vermek istese de söz verdiği için bunu Kokila yapacak
  3. Hental evin anahtarının Raşi’ye verilmesini hoş karşılamadı
  4. Gopi’ye verilmesi için Gopi ile bu konu üzerinde konuşur
  5. Hental aynı durumu Kokila ile paylaşır
  6. Urmila ile Raşi güzellik merkezine giderler
  7. Kincal şantajcıya karşı nasıl mücadele edeceğini düşünür
  8. Koki Kincal’in odasına gelir ve düğün takılarına evlenene kadar el koyar


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 25. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 25. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.