Masum 31. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Nisan Çarşamba

Masum 31. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Nisan Çarşamba
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 31. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 32. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 32. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 31. bölüm özeti

Raşi unutkanlığı yüzünden evin elektrikleri kesilmiş, Koki ve Hental dışarıda olduğu için kapanmadan gidip elektrik faturasını ödese de yeniden açılması uzun süreceğini söylemişti. Gopi ve Raşi de evin her tarafını mumlarla kaplayıp, ortamı daha otantik yapmışlardı. Gopi evin her tarafına mumları koyarken Kincal’in valiz hazırladığına şahit olmuş ve bölüm burada son bulmuştu. Koki ve Hental eve dönerler. Her yerin karanlık olmasını şaşkınlık içinde karşılarken, Hental ortamı çok sever. Bu sırada Gopi Kincal’e valizi sorsa da Kincal adam yerine koymaz Gopi’yi. Koki neden karanlık olduğunu ve niçin ışıkları açmadıklarını Raşi ve Gopi’ye sorar. Raşi da yalan çok. Hemen uyduruverir. Bu sırada Kincal de Umang ile kaçmayı planladığı için valizi hazır bir şekilde odasında beklemektedir. Umang gelir ve Kincal’in valizini görünce şaşırır. Aslında Umang’ın hesabında Kincal’i kaçırmak yoktur. Tam da bu sırada tören için Kincal’in eksikliğini fark eden Koki hemen odasına doğru gider. Kokila’nın geldiğini anlayan Kincal hemen odasındaki mumları söndürüp Umang’ın kaçmasını ister. Koki ayağa çarpıp düşünce sinirden bağırır. Tüm bu olanları uzaktan Gopi görür. Kincal de Umang’ı Gopi’nin gördüğünü anlar. Kokila hemen ışıkları açın der. Gopi, Raşi ve Kokila hemen elektrik panosunun yanına giderler. Raşi elektrik gelip gelmediğini bilmeyerek korkarak kaldırır. Işıklar yanınca, Raşi’nin ağzında şu sözler dökülür. Oh! elektrikler gelmiş! Kokila hemen bu lafın arkasının araştırsa da Raşi yalan üstüne yalan söyleyip Koki’yi kandırır. Akşam olduğunda elektrik faturasını ödeyen adam iş yerinde bayanın unuttuğu çantayı getirdim der. Kapıyı açan Cigar size kim gelmişti diye sorunca, görevli “şuradaki kadın” diyerek Raşi’yi işaret eder.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 32. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 32. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.