Masum 34. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Nisan Cumartesi

Masum 34. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Nisan Cumartesi
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 34. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 35. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 35. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 34. bölüm özeti

Kincal’in müstakbel kaynanası Gopi ve Raşi’yi de yanına alıp kuyumcuya giderler. Gelini olmasına az kaldığını ve düğün öncesi adetlerinden biri olduğu için buradan istediği mücevheri almasını ister. Gopi ve Raşi’ye de mücevher almasını ister. Raşi en pahalısını bulup alırken Gopi kararsız kalır. Kincal’in kaynanası Ahem’i çağırıp eşine seçim konusunda yardım etmesini ister. Ahem sinir olmuş bir şekilde gelip, en dandik ve basit kolyeyi bilerek seçer. Zavallı Gopi ise bundan çok mutlu olur. Raşi, çok pahalı kolyeyi aldığını gören Cigar ise eşinin bu denli pahalı kolye almasında dolayı Metha ailesine karşı utanır. Eşini görgüsüz gibi davrandığını düşünse de bunu Raşi’ye belli etmez. Bizim iş kolik Ahem ise altın faslı biter bitmez telefonu çalınca kaçarcasına oradan uzaklaşır. Gopi gene yalnız kalsa da Ahem kendisine kolye aldığı için mutluluğu gözlerinden okunur. Kuyumcuya gelmesinin asıl sebebi ise Eleş’in Kincal’e kolye almasıdır. Eleş pahalı bir kolye seçip Kincal’e verir. Kincal ise bu kolyeyi taktığında arkasında Umang’ı görür. Raşi ve Gopi de hemen Umang’ı tanır. Kincal için artık süre iyice azalmakta. Kuyumcudan dönen Kincal evde Hental ile Koki’nin düğün davetiyesi hazırladığını görüp, zamanı artık zamanı kalmadığının farkındadır. Kızların geldiğini gören Koki ve Hantal hangi mücevherleri aldıklarını kontrol eder. Raşi’nin aldığı mücevher hepsinden gösterişli olduğunu gören Koki, sinirle Raşi’ye bakar. Raşi de Mehta hanım ısrar etti diyerek işin içinden çıkar. Ahem ise Atina ile düğün alış verişi yapmayı hayal ederken, şimdi Gopi’nin eşi olduğunu düşünür. Atina’nın sözleri aklına gelir ve canı iyice sıkılır. Kısaca hala Ahem, Gopi’ye karşı bir şey hissetmiyor.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 35. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 35. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.