Masum 366. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 23 Mart Salı

Masum 366. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 23 Mart Salı
Kanal 7'nin klasikleşen Hint yapımları arasında en çok ses getiren dizilerinden biri olan Masum'da yeni bölüm başlıyor. Yeni bölümü ile ekranlara gelecek yapımda neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Masum 366. Bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 366. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 366. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 366. bölüm özeti

Koki hastaneye kaldırılır. Doktor Koki’nin durumunun kritik olduğunu ve 24 saat içinde belli olacağını söyler. Gopi dua etmeye başlarken Gora ve Madu’da evlerinde Koki’nin ölmesi için dua etmektedir. Gopi doktordan Koki’yi iyileştirmesini ister ve işin dozunu kaçırır. Hetal onu sakinleştirmeye çalışır. Mira Koki’nin iyi olacağını söyleyince Ahem sinirlenir ve onu tokatlar. Koki senin yüzünden ölümle pençeleiyor diyerek bir kez daha tokatlamak ister ancak Gopi onu durdurur ve Koki’yi kurtarmak için suya nasıl atladığını hatırlatır. Ahem sahte sevginin işe yaramadığını söyler ve Mira gibi bir kızı olmadığını söyler. Mira eve gider ve Gora’nın Koki’nin hayatı için dua ettiğini görür. Ona herkes senin Koki’yi öldürmeye çalıştığını biliyor diyerek sahte dramasını durdurmasını ister.

Doktor Koki’nin kafasında sopa izleri olduğunu bu yüzden beyne oksijen ulaşmadığını söyler. Ahem şimdi polisi bilgilendireceğini belirtir. Gora Gopi ve Koki’nin birlikte plan kurarak onu hapse göndermeye çalıştıklarını söyler. Mira’nın yine kafası karışır. Bir süre sonra eve gelen polis Ahem’in şikayeti ile Gora’yı tutuklayacaklarını söyler. Daram müfettişi itekler ve Gora’ya bir şey yapamayacağını söyler. Müfettiş ondan uslu durmasını isterken Gora müfettişi sorgulayacağına avukatı bilgilendir diye Daram’ı azarlar. Gora polisten kendisini tutuklamasını ister. Bir yandan da Mira’nın aklını karıştırmaya devam eder. Daram Mira’dan annesi ile gitmesini ister. Mira Koki hastanedeyken bir şey yapmayacağını söyler. Mira dua etmeye giderken Gora masum rolü oynamaya devam eder. Gora polislerle giderken Koki ölürken bile beni rahatsız ediyor diye düşünür. Daram karakolda Gora’nın serbest bırakılmasını ister. Müfettiş şikayet olduğu için yapamayacağını söyler. Daram Gora ile Koki’nin çocukluk arkadaşı ve dünür olduklarını ve onu nasıl öldürebileceğini sorar. Müfettiş Gora’yı serbest bırakır. Gora ve Daram hastaneye gelerek Koki ile ilgileniyor gibi yaparlar. Ahem onlardan hastaneyi terk etmelerini ister. Bu sırada hemşire gelir ve Koki’nin kalbinin durduğunu söyler. Doktor şok cihazı ile kalbini çalıştırmaya çalışır. Gopi Gora’nın boğazını sıkar ve Koki’nin katili olduğunu söyler. Daram engel olmaya çalışır ancak Modi ailesi ona engel olur. Gopi Gora’yı öldüreceğini söylerken Ahem Koki’nin yaşayacağını söyler. Gopi onu bırakır. Gora ve Daram pis pis sırıtırlar.  Onlar dışarı çıktıklarında Ahem Daram’ı öldüresiye döver. Şaravan araya girerek Daram’ı kurtarır. Gora bunun hesabını vereceksiniz diyerek Daram ile birlikte gider. Gopi kızları Daram ile evli olduğu için Ahem’in yanlış yaptığını söyler. Ahem kızları ve Koki’nin hayatı için Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi büyük bir hayal kırıklığı yaşarken doktor gelir ve Koki’nin ameliyata gireceğini söyler. Ameliyatın ardından doktor gelir ve Koki’nin durumu hala kritik der. 4 saat sonra durumunun netleşeceğini belirtir. Vidya evden ayrılırken Gora onu durdurur ve nereye gittiğini sorar. Vidya baba annesini görmeye gittiğini söyler. Şaravan onu kendisinin götüreceğini söylerken Gora giderlerse bir daha eve dönemeyeceklerini söyler. Masum 23 Mart Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.