Masum 37. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Nisan Salı

Masum 37. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Nisan Salı
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 37. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 38. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 38. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 37. bölüm özeti

Raşi, elindeki en büyük koz olan evin anahtarını kaybetti. Bunun acısını Modi ailesinden almak için annesi Urmila ile iş birliği içinde plan yaptılar. Kincal, Eleş ile nişanlandı. Artık bundan sonra geri dönüşün neredeyse imkansız hale geldiğini ama yine de Umang’dan yardım istediğini biliyoruz. Gelin şimdi Masum 27 Nisan Pazartesi özeti vermeye başlayalım. Raşi kendisine büyük bir haksızlık yapıldığını ve bunun intikamını nasıl alacağını düşünürken, Urmila arar. Urmila kızına hiç üzülmemesini ve Modi ailesinden nasıl intikam alacağını bulduğunu söyleyince, Raşi’nin gözü birden bire açılır. Urmila, Umang ile çarpıştığı esnada iki kişilik uçak biletini gördüğünü, tarihi ise düğün günü olduğunu anladığını söyler. Kısaca Kincal ile Umang düğün günü kaçabilmek için uçak bileti aldıklarını, bunu kendilerinin lehine çevirecek şekilde plan yaptıklarını söylediğinde, Raşi’nin gözünde ki ışıldamayı görmelisiniz. Ertesi gün Raşi evdeki vazoları topladığı esnada bilerek bir tanesini kırar. Hental de gelip gelinine moral vermek maksadıyla, üzülmemesini kendisinden daha değerli olmadığını söylerken, Raşi’den beklenmeyen bir çıkış gelir. Raşi artık beni desteklememesi gerektiğini ve hatalarını asla kapatmaması gerektiğini bağıra bağıra söyleyince, devreye Koki girer ve dünki hataların yetme. Bir de kaynanasını fırçalıyor musun diye çıkışır. Kincal bir türlü fırsatını bulup evden kaçamadı. Umang’ı arayıp kurtulmak istediğini ve en kısa sürede evden çıkacağını söylese de Umang rol yapıp kendisini kandırdığını ve bir daha kendisini asla aramamasını söyleyip, telefonu yüzüne kapatır. Kincal de beklemediği bir tepki ile karşılaşınca elindeki Eleş’in taktığı yüzüğü yere fırlatır. Artık güvendiği Umang da onu yalnız başına bırakmıştır.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 38. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 38. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.