Masum 370. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 27 Mart Cumartesi

Masum 370. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 27 Mart Cumartesi
Türkiye'ye gelen Hint dizileri arasında en uzun soluklu ve en çok seyredilen yapımlardan biri olmayı başaran Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Seyircilerin her gün ilgiyle seyrettiği Masum'da neler yaşanacağı merakla bekleniyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Masum 370. Bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 370. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 370. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 370. bölüm özeti

 Daram/Mira ve Şaravan/Vidya Koki’nin daveti üzerine Modi evine gelirler. Urmi yemek esnasında yemeklerini kötü hazırlandığını söyleyince Koki bir anda kükremeye başlar. Urmi’nin haddi aştığını ve bu evde kalmayı hak etmediğini söyler. Onu kapıya doğru itekler. Mira Koki’nin tıpkı kendisi gibi işine gelmediğinde insanları kovduğunu söyleyerek Urmi’ye sahip çıkar. Koki evdekilerin de sözünü dinlemez ve Urmi’nin gideceğini söyler. Mira Urmi’nin kendi evlerinde kalacağını söyler ve Daram’a bakar. Daram istemeye istemeye kalabileceğini söyler. Urmi Gora’nın evine gelir. Gora onu görünce şok olur ve Urmi’nin yaşlı evine gitmesini ister. Mira ve Urmi Gora’nın ayaklarına sarılır ve Urmi’nin kalmasını isterler. Mira Vidya, Daram ve Şaravan’ın geldiğini görür ve Urmi’nin evde kalmasına izin verdiği için Gora’ya teşekkür eder. Gora ne diyeceğini bilemez.

Gora çaresizce Urmi’nin kalmasına onay verir. Daram bu karardan sonra rahat bir nefes alır. Urmi Koki’yi arar. Koki telefonun hoparlörünü açar. Urmi planın işe yaradığını, Mira’nın oyunuyla Gora’nın kendisini kabul ettiğini söyler. Torunlarının intikamını alacağını söyler. Baa Koki’nin planını över. Vidya’nın da planın bir parçası olduğu anlaşılıyor.

Ahem ve Jigar salonda ofis dosyalarını kontrol ederken Raşi gelir ve Gopi’nin telefonunu kaptığı gibi gider ve çizgi film izlemek istediğini söyler. Gopi Ahem’in Mira’ya ait videoyu göreceğini düşünerek Raşi’den telefonunu vermesini ister. Raşi ısrar eder ve Ahem’e telefonu vererek ondan çizgi film açmasını ister. Gopi gerilirken telefonun şarjı biter. Gopi rahat bir nefes alır. Gece birisi Gora’nın yatak odasına girer ve ayakları altına su testisi koyar. Gora uyanınca su testisine ayağını sokar. Gora ayağını kurtarmaya çalışırken elbisesi klimaya takılır. Yere düşen Gora yuvarlanmaya başlar ve elbisesi iyice açılır. Gora Daram ve Şaravan’dan yardım ister. Mira ve bütün aile Gora’nın bağırtısına koşar. Mira Gora’nın üzerini şal ile kapatırken Gora bunu yapanın Urmi olduğunu söyler. Daram Gora’Nın ayağını testiden çıkarır. Gora ezik bir halde odasına girer ve kapıyı kilitler. Tıpkı Mira gibi. Urmila Koki’yi arar ve Gora hakkında bilgilendirir. Koki seni oraya kızları korumak için gönderdim, Gora’ya eziyet ver diye değil diyerek uyarır. Urmi bunu yapan kişinin kendisi olmadığını ancak yapan kişi kimse onu tebrik edeceğini söyler. Mira Gora’nın rezil olma olayını nasıl planladığını anımsar ve bundan sonra onun belalısı olacağını söyler. Madu Gopi’nin telefonunda bir şey gizlediğini anlar ve onu ele geçirir. Mira’nın videosunu görünce şok olur. (Mira’nin videosu neden hala Gopi’nin telefonunda duruyor anlamadım) Bunu Ahem’in görmesi halinde Gopi’nin herkesin hayatından çıkacağını düşünür. Gora Mira ve Vidya’nın alış verişe gittiğini görür ve Urmi’nin odasına giderek ona kovayla su döker. Ardından çıplak elektrik telleriyle zavallı Urmi’yi titretir. Urmi yardım istese de sesini duyuramaz. Gora ve Urmila kavgaya tutuşurlar. Onların sesini duyan Mira Daram’ı .çağırır ve kapıyı kırmasını ister. Daram kapıyı kırar ve Gora ile Urmi’yi yerde bulur. Gora Urmi’nin elektirk vermeye çalıştığını söyler. Urmi o zaman odamda ne arıyor diyerek kendini savunur. Mira Urmi’nin haklı olduğunu Gora’nın Urmi’den uzak durması gerektiğini söyler. Daram annesini alır ve odasına gider. Tolu/Molu ile Sona bir partiye giderler ancak dönmeyince aileler endişelenir. Madu Sona’nın bir çuval inciri mahvettiğini düşünür. Masum  27 Mart Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.