Masum 373. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 30 Mart Salı

Masum 373. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 30 Mart Salı
Türkiye'ye gelen Hint dizileri arasında en uzun soluklu ve en çok seyredilen yapımlardan biri olmayı başaran Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Seyircilerin her gün ilgiyle seyrettiği Masum'da neler yaşanacağı merakla bekleniyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Masum 373. Bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 373. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 373. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 373. bölüm özeti

Gora Daram’ın doğum gününde bir anda dans etmeye başlar. Komşular bu şekilde dans eden Gora’yı ayıplarken Mira Gora daha fazla rezil olmasın diye onu odasına kilitlemeyi önerir. Daram onu haklı bulr ve Gora’yı odasına götürüp kapısını kilitler. Gora içerde dansa devam ediyor. Urmi Mira’nın Gora’yı zor durumda bırakmak için meyve suyuna içki kattığını düşünüyor. Hetal Madu’nun bilerek yere düşürdüğü mektubu alır ve onu Koki’ye verir. Koki mektubu okuyunca şok olur. Madu Ahem’in kızını terk edip gittiği dramasını yapar ve Ahem’in intihar edeceğinden korktuğunu söyler. Gopi onu susturur ve Ahem’in geri döneceğini söyler. Madu konuşmaya çalışır ancak Gopi aile işlerine karışmamasını ister. Ahem gelene kadar tapınaktan çıkmayacağını söyler. Madu seni sevmeyen biriyle kalmana müsade etmeyeceğim derken Gopi Ahem ve Koki hakkında kötü konuşmamasını ister. Gopi Ahem’i bulacağım der. Bu sırada vazo düşer ve kırılır. Gopi parçalarını toplamaya çalışırken eli yaralanır ve kanar. Koki ilk yardımda bulunurken Madu oralı olmaz. Gopi Koki ile Madu arasındaki farkın bu olduğunu, Koki’nin annesinden daha fazla ona değer verdiğini söyler. Ahem’in gerçek mektubu uçarak Gopi’nin önüne düşer. Gopi diğer mektubun sahte olduğunu söyler. Ahem mektubunda kızının evliliğinde başarısız olduğunu ve ailesinin sorunları için kendini suçluyor. Koki sahte mektubu kimin yazdığını Madu’ya bakarak sorgular. Madu gerginleşir. Gopi önce Ahem’i bulacaklarını daha sonra sahte mektup sırrını çözeceklerini söyler. Madu rahatlar. Urmi ve Vidya Mira’nın Daram’a yaklaşmasının tehlikeli olduğunu söylerler ancak Mira akıl vermemelerini ister. Ertesi gün Gora elleri ve ayakları bağlanmış şekilde uyanır ve bağırmaya başlar. Tüm aile odasına giderken ellerini çözerler. Onun yanında kalan Urmi dün çok sarhoş olduğunu ve onu bağlamak zorunda kaldıklarını söyler. Amacı Daram ile arasını açmaktır. Ahem bir uçurumun kenarında yaşadıklarını düşünürken din adamı gelir ve herkesin sıkıntı yaşadığını söyler. BU yüzden başkalarına bakıp şükretmesi gerektiğini söyler. Din adamı ayrılırken Ahem uçurumdan suya atlar. Din adamı koşarak geri döner. BU sırada Ahem’in telefonu çalar. Dİn adamı telefonu açar ve Ahem’in intihar etmek için suya atladığını söyler ve bağlantı kesilir. Gopi ağlarken Koki’ye duyduklarını anlatır. Gopi ilahi sesleri duyduğunu söyleyince Jigar, Koki ve Gopi üç farklı tapınağa ayrı ayrı giderler. Gopi tek başına arabada giderken Şaruk diye bir kişinin arabasıyla çarpışır. Adam polisi arayacağını söylerken Gopi ona yalvarır ve kocasını aradığını söyler. Adam ikna olur ve arabasına biner. Gopi’nin arabası çalışmayınca adam kendi arabasına binmesini ister. Gopi mecburen biner. Ahem bu sefer tapınakta ortaya çıkar. Bitin dünya zevklerinden vazgeçtiğini söyleyerek pandit olmaya karar verdiğini açıklar. Masum 30 Mart Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.