Masum 374. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 31 Mart Çarşamba

Masum 374. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 31 Mart Çarşamba
Türkiye'ye gelen Hint dizileri arasında en uzun soluklu ve en çok seyredilen yapımlardan biri olmayı başaran Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Seyircilerin her gün ilgiyle seyrettiği Masum'da neler yaşanacağı merakla bekleniyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Masum 374. Bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 374. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 374. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 374. bölüm özeti

Gopi Ahem’e kızlarını getireceği için yemin etmişti. Mera ise Urmi’nin yaptığı oyunu öğrenmişti. Mera Koki’ye kendini düşman gibi gösteren ama aslında ajanlık yapan Urmi’ye kızar. Bir noktada Urmila’ya olan güvenini kaybeder. Diğer tarafta Modi konağının ise konuğu vardır. Bu konuk Koki’nin eski düşmanı Savita’dır. Savita elinde hediyelerle Modi konağına hayırlı bir iş için gelmiştir. Kız torunları için Tolu ve Molu’ya taliptir. Modiler bu istek için memnun kalırken büyükanne bu evlilik kararını uygun bulur. Tüm bunları duyan Sona şok içinde kalır. Gönlünü Tolu’ya kaptıran Sona ona görücü gelmesinden hiç mutlu olmamıştır. Gopi görücülerle ilgili haberi Tolu ve Molu’ya söyler ve onların da görüşlerini bildirmelerini ister. Gopi gittikten sonra Tolu, Molu’ya Sona ile ilgili hislerini açıklar. Ondan hoşlandığını anlatır. Molu Sona’nın cahil bir kız olduğunu söylediği anda Sona ikilinin konuşmalarına kulak misafiri olur. Tolu’nun “evet cahil ama..” sözünü de duyan Sona devamını beklemeden kızgınlık içinde oradan uzaklaşır. Tolu’nun gerçek düşünceleri ise cahil ama iyi yürekli bir kız olduğudur. Sona tüm olanları yanlış anlamıştır. Sona olayları yanlış anlarken annesi ise yine kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Gizlice Gaura konağına gider. Kendini masör olarak tanıtırken yüzünü de gizlemeyi unutmaz. Madhu Gaura ile baş başa kaldığında da kafasındaki örtüyü çıkararak kendini tanıtır. Gaura Madhu’ya şaşırırken Madhu önemli bilgiler getirdiğini söyler. Bu bilgi Urmila’nın ajanlık yaptığıdır. Ancak Gaura bunu zaten bildiğini söyleyerek Madhu’nun işbirliği isteğini reddeder.

Madhu, Modi konağına doğru yol alırken Kokila ise Madhu’nun ortalıktan kaybolma işini araştırmaya başlar. Koki Madhu’nun odasında ona ait bir fotoğraf görür. Fotoğrafta Gopi’nin kafası yuvarlak içinde işaretlenmiştir. Koki’nin Madhu konusunda şüpheleri giderek artar. Gopi ise Ahem konusunda ilerleme kat etmeye çalışır. Ahem hala büyük bir sessizlik ve yalnızlık içindedir. Gopi Ahem’den işe gitmesini isterken Ahem bu konuda sessiz kalır. Gopi kızlarını eve getirince aynı düzenlerini kurmak istediğini söyleyerek Ahem’i zorda olsa ikna eder. Diğer tarafta Tolu ise Sona’ya duygularını itiraf etmek için mektup yazmaya karar verir. Mektubunun yanına güzel bir saride koyup Sona’nın odasına gizlice bırakır.  Sona bu hediyeyi görünce oldukça mutlu olur. Tüm gece gözyaşları içinde kaldıktan sonra Tolu’nun bu jesti onu mutlu etmiştir. Ancak çok geçmeden yine yanlış anlaşılmalar devam eder. Madhu ve Tolu konuşurken Sona ikiliye yine kulak misafiri olur. Madhu ,Tolu’nun verdiği elbiseyi sorunca Tolu utanarak isteme töreninde giyinmesi için verdim der. Sona bu sözleri duyunca gözü döner ve odasına gidip elbiseyi paramparça eder. Tolu mektubunun okunmadığını ve hediyesinin de parçalandığını görür. Bu yanlış anlaşılmalar hem Sona’nın hem de Tolu’nun moralini bozar.

Modi konağında aşk rüzgarları tersten eserken Mera ve Dharam arasındaki işlerde oldukça karışıktır. Mera Dharam’ı kandırmaya devam ederken Dharam ise romantik sürprizlerle onu etkilemeye çabalar. Mera hasta taklitleri yaparak Dharam’dan kendini kurtarmak için elinden gelen tüm çabayı sarf eder.

Gaura ise Mera’dan intikam almak ve bu yaptığı oyundan dolayı onu cezalandırmak için hemen plana başlar. İlk önce Mera’ya ev işleri verip eline kova, fırça doldurur. Mera mecburen kovalarla temizliğe girişir. Tabi Gaura’nın amacı farklıdır. Mera’nın kovalarla uğraştığını Urmi ve Vidya’ya da göstererek sanki Mera’nın bir plan yaptığı izlenimini verir. Ardından Gaura yaygarayı kopartır. Mera’nın kendisini yakmak için plan yaptığını söyleyerek ona iftira atar. Masum 31 Mart Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum