Masum 375. Bölüm izle | Masum 1 Nisan Perşembe Özeti ve Fragmanı

Masum 375. Bölüm izle | Masum 1 Nisan Perşembe Özeti ve Fragmanı
Türkiye'ye gelen Hint dizileri arasında en uzun soluklu ve en çok seyredilen yapımlardan biri olmayı başaran Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Seyircilerin her gün ilgiyle seyrettiği Masum'da neler yaşanacağı merakla bekleniyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Masum 375. Bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 375. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 375. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 375. bölüm özeti

Gaura kurduğu tuzakla Mera’yı zor duruma sokmuştu. Yaptığı bu planla Mera’nın kendisini yapmakla suçlamıştı. Mera hiçbir suçunun olmadığını söylese de Gaura planı doğrultusunda hareket eder ve onu suçlar. Ve yaptığı bu planında cezasını ödeyeceğini söyler. Mera’ya gönlünü kaptıran Dharam ise bu ceza işine asla müsaade etmez. Dharam Mera’nın elini kafasına koyarak onun suçunun kefaretini kendisinin ödeyeceğini söyler. Dharam’ın bu kararı en çok Gaura’yı şaşırtır. Dharam Mera’nın cezasının kefareti için kırbacını alarak salona gider. Üstünü çıkardıktan sonra kendini kırbaçlamaya ve cezalandırmaya başlar. Mera Dharam’ın yaptıklarından oldukça etkilenir. Çünkü Dharam Mera’nın canının yanmaması için kendi canını yakmayı göze almıştır. Mera Dharam’ın kendine böyle bir ceza vermesine daha fazla dayanamaz. Koşup onu durdurur. Ardından ona sarılır. Dharam Mera’nın ilgisinden mutlu olurken Mera Dharam’ın yaralarına krem sürüp acısını dindirmek ister. Modi konağında ise Tolu ve Molu ile ilgili haber karşı tarafa verilmiştir. Modiler ,Tolu ve Molu’yla bu konuyu konuşurken Sona’nın adeta ruhu çekilir. Gönlünü kaptırdığı Tolu için bir başkasının gelecek olması onu adeta yıkar. Tolu’da Sona’nın yaşadığı hislerin aynısını yaşar.

Sona gözyaşları içinde odasına giderken Koki, Sona’nın bu durumunun fark eder. Neden ağladığını sorup dertlerini çözmek için yanaşır. Ancak Sona Tolu’yu sevdiğini itiraf edemez. Diğer tarafta Gopi’de Tolu’nun durgun ve mutsuz halini fark eder. Gopi ona neler olduğunu sorar. Tolu’da Sona gibi anlatmak istemez ancak Gopi ısrarcı davranıp gerçeği öğrenir. Tolu Gopi’ye Sona’yı sevdiğini söyler.

Mera ve Dharam arasında yaşanan bu yakınlaşma Urmi ve Vidya’nın da dikkatinden kaçmaz. İkili Mera’nın Dharam’a karşı duygusal hisleri olduğunu düşünür. Vidya bu düşüncesini Mera ile de paylaşır. Dharam’ı sevip sevmediğini sorar. Mera bu durumu hemen inkar etse de içten içe hislerinin değiştiğini o da hissediyordur.

Mera bu hislerinin ne anlama geldiğini düşünürken aklına babası gelir. Bu hislerini babasıyla paylaşma isteği duyar. Dharam tam bu anda odaya gelince Mera’yı gözyaşları içinde babasının resmi ile görür. Dhram Mera’ya sarılıp onu teselli ederek her zaman yanında olacağı güvenini verir. Mera’da Dharam’a sarılarak onun omzunda ağlar.

Gaura oğlunun bu durumundan hiç mutlu değildir. Oğlunu tekrar kazanacak bir plan hazırlığına girer. Gaura’nın planı bu sefer Modileri affettiğine herkesi inandırmaktır. Eline mum alan Gaura, Dharam ve Mera’ya intikamından vazgeçtiğini söyler. Dharam annesine başta inanmasa da Gaura onu ikna etme konusunda zorlanmaz.

Gaura ayrıca konağın anahtarlarını da Mera’ya verir. Mera’nın bundan sonra konaktan sorumlu olduğunu söyler. Mera Gaura’nın bu oyununa inanır ve gerçekten de onu değiştirdiğini düşünür. Urmi bu konuda Mera’yı uyarmak ister. Gaura’nın böyle bir anda değişemeyeceğini bunun arkasında yine onun oyunları olduğunu söyler. Ancak Mera Gaura’nın değiştiğine inandığını söyler. Ayrıca Gaura kardeşinin küllerini nehre dökerek bu intikama son vereceğini söyleyince Mera’nın tüm şüpheleri ortadan kalkar. Modi konağına tekrar dönersek Gopi Tolu’nun derdine derman olma konusunda kararlıdır. Tolu’nun Sona’dan hoşlandığını öğrenen Gopi tüm bunları Sona’ya söyleyeceğini Tolu’ya bildirir. Tolu Gopi’nin bu yardımı karşısında çok mutlu olur. Ancak Gopi bunu gerçekleştiremeden işler bir hayli ters gider. Sona aşkının başkasıyla evlenmesine göz yumamaz ve Tolu’yu bir adam tutarak kaçırır.

Sona’nın kaçırma işi oldukça iyi ilerlese de büyük bir hata yapar. Tolu yerine Molu’yu kaçırır. Modiler, Tolu’nun ortada olmadığını çok geçmeden anlarlar. Madhu kızına ulaşınca olayın gerçek yüzü ortaya çıkar. Sona sevdiğim adamı kaçırdım diyerek herkese Tolu sandığı Molu’yu neden kaçırdığını itiraf eder. Tabi tüm bu yaşananları duyan Tolu şoke olur. Gopi sayesinde Sona’ya aşkını itiraf etmeyi beklerken kardeşinin Sona tarafından kaçırılmasını öğrenmiştir. İşin daha da kötü yanı ise Sona kaçırdığı kişiye aşık olduğunu Modilere itiraf etmiştir. Yani bu sefer işleri yanlış anlayan Tolu olur. Tolu Sona’nın Molu’yu sevdiğini zanneder. Masum 1 Nisan Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.