Masum 379. Bölüm izle | Masum 4 Nisan Pazar Özeti ve Fragmanı

Masum 379. Bölüm izle | Masum 4 Nisan Pazar Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 5 Nisan Pazartesi Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 379. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 379. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 379. bölüm özeti

Daram karakola tutuklanarak gider. Gora onu serbest bırakmak için kefalet verir ancak hafta sonu olduğu için Daram’ın pazartesine kadar kalacağını söylerler. Mira şikayetini geri alırsa Daram’ın serbest kalabileceğini belirtirler. Kokila ise odasında ve kapıyı kimseye açmıyor. Gopi, Ahem ve Vidya Modi evine gelirler. Önce Mira’nın yanına giderler. Mira daha kendine gelememiş uyuyor. Vidya Mira’ya bakarak ağlarken Gopi onu teselli ediyor. Gopi Vidya’dan kalmasını ister ve Ahem ile birlikte Koki’nin odasına gider. Koki’ye bir sürü dil dökerler ancak nafile. Mira kendine geldiğinde Vidya’ya neden buraya geldim diye sorar. Vidya ona sessizce her şeyi anlatır. Gopi olmasa başına çok kötü şeylerin gelebileceğini söyler. Mira bir anda yerinden fırlar ve Gopi’yi aramaya başlar. Bu sırada Gopi kızları için dua ediyor ve omzuna bir el dokunuyor. Gopi Mira’yı görünce şaşırır. Mira beni buraya sen mi getirdin diye sorar. Gopi tereddütle şartlar onu gerektirdi diye konuşur. Mira Gopi’nin ayaklarına kapanır ve özür dilerim anne diye ağlamaya başlar. Gopi kulaklarına inanamaz ve ne dedin sen diye sorar. Mira bir kaç kere daha anne der ve Gopi’ye sarılır. Mira daha sonra tüm aile üyelerinden özür diler. Uzun süren ayrılık yerini kavuç-şmaya bırakır. Anne kız defalarca birbirlerine sarılırken Koki gelir ve Mira’nın saçını tuttuğu gibi yere fırlatır. Koki Mira’ya çok ağır sözler söyler ve odasına çıkar. Mira onu durdurmaya çalışırken Sona yorum yapar. Hetal ailesinden uzak durmasını ister. Urmi de seni polise şikayet etmediğimize dua et diye konuşur. Koki Hetal’i susturur ve Sona’ya kötü davranamayacağını söyler. Onu affetmesini ister. Hetal Sona’yı asla affetmeyeceğini söyler. Koki aşağıya iner ve Sona’yı kutsayarak mutlu olmasını ister. Ardından odasına gider. Sona Koki’nin karşısında ağzını bile açamayan Hetal’i eleştirince Tolu kabalaşmamasını ister. Sona doğru söylüyorsun diyerek ona sarılmak ister ancak Tolu onu itekler. Durga telefon eder ve Mra’yı sorar. Şaravan iyi olduğunu söyler. Durga öksürünce Gopi Şaravan ve Vidya’nın ona bakması için gitmelerini ister. Gora Modi evine gelir ve Daram’ı hapse gönderdikleri için utanmaları gerektiğini söyler. Ahem’e tokat atmak isterken Gopi onu tutar ve gitmesini ister. Gora Daram’ın Mira’yı sevdiğini ve taciz etmeyeceğini söyler. Kinjal Gora’yı neden dinliyorsunuz kovun gitsin der. Koki gelir ve sadece Mira’nın söylediklerine göre hareket ettiklerini bu yüzden Ahem’den şikayetini geri almasını ister. Aksi taktirde Ahem ile bundan sonra konuşmayacaktır. Herkes bu davranışlar karşısında şok olur.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.