Masum 381. Bölüm izle | Masum 7 Nisan Çarşamba Özeti ve Fragmanı

Masum 381. Bölüm izle | Masum 7 Nisan Çarşamba Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 7 Nisan Çarşamba Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 381. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 381. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 381. bölüm özeti

Dharam Modi konağından kovulmuş Mera ise Tanrı’ya dua ederek ona doğru yolu göstermesini istemişti. Dharam Modiler tarafından kovulduktan sonra af dilese de pek bir anlam ifade etmemişti. Eve dönen Dharam’da Tanrı’ya dua eder. Bu arada onu izleyen Gaura oğlunun içine düştüğü bu durumdan onu nasıl kurtaracağını kara kara düşünmeye başlar. Gaura gibi bu durumu düşünen bir diğer kişi ise Gopi’dir. Gopi Kokila’nın yanına giderek ondan bu konuda kendisine yardım etmesini ve yol göstermesini ister. Kızı Mera’nın Dharam’a karşı hislerinin olabileceğini söyler. Ahem’in bu noktadaki sert tutumundan dolayı Gopi’nin eli kolu bağlanmıştır. Kokila bu konuda yol göstereceğini söyler. Mera’nın Dharam’a dönmesi gerektiğini savunur. Ertesi gün olduğunda Kokila’nın giyim tarzı ve davranışları yine herkesi şaşırtmaya devam eder. Kimse Kokila’ya neler olduğuna anlam veremez. Geçmişteki kararları da hatırlarsanız herkesi şaşırtmış ve şoke etmişti. Ve bugünde herkesi şaşırtmaya devam eder. Dharam’ın Modi konağını ani ziyareti Jigar’ı öfkelendirirken Koki araya girerek Dharam’ı içeri alır. Ardından Mera’yı çağıran Koki herkesin içinde ikiliyi sunağa götürerek aarti yapar. Dharam ve Mera’nın birbirlerini sevdiğini bildiğini söyler. Modi konağında yaşananlar herkesi şaşırtmaya devam ederken Ahem tüm olanları görünce adeta çıldırır. Dharam’ın bu konağa nasıl gelebildiğini kızıyla burada nasıl tören yaptığını öfkeyle sorar. Ahem’in kan beynine sıçrarken Koki tüm bunları Gopi’nin istediğini söyler. Bir anda oklar Gopi’ye dönerken Gopi bütün bunları kendisinin istemediğini söyleyerek Koki ile tartışmaya başlar. Gopi ve Koki’nin tartışması şiddetini arttırınca Kokila, Gopi’ye tokat atmak ister. Ancak Gopi onun elini tutarak buna izin vermez.

Gopi’nin bu hareketi Kokila’yı delirtirken ona çok ağır sözler söyler. Gopi’yi bir hizmetçi bir paçavrayken alıp bu konağa gelin getirdiğini, cahil bir kızken onu eğittiğini ve bu noktaya taşıdığını yüzüne haykırır. Kokila’nın bu ağır sözleri Gopi’nin gözlerini doldurturken Ahem’de Gopi’nin yanında yer alır. Kokila buna bozulurken Mera tüm bu karmaşaya kavgaya neden olduğu için ağlayarak odasına gider. Kendini odaya kapatan Mera gözyaşlarına boğulur.

Bu arada Gaura’da gelir. Dharam ile Mera’yı götürmek ister. Ancak Mera odanın kapısını açıp Ahem’e sarılır. Mera Dharam ile gitmek istemez. Gaura, Mera’nın gelmemesinden dolayı Koki’ye tepki gösterirken Dharam annesini alarak konaktan ayrılır. Eve gelen Dharam morali oldukça bozuk bir şekilde odaya kapanır. Urmila Gaura ile alay ederken Dharam Mera için oruç tutacağını söyleyerek herkesi şaşırtan bir karara imza atar.

Modi konağında ise Gopi Kokila’nın bu değişimine anlam veremez. Koki geçmişte Mera’yı buraya getirmek için yoğun çaba sarf ederken şimdi gitmesini istiyordur. Üstelik kendisi içinde ağza alınmayacak laflar etmiştir. Gopi bu durumun şaşkınlığını yaşarken aniden kapıdan bir gölge geçer. Bu geçen kişi Kokila’dır. Gopi Kokila’yı takip ederken Koki esrarengiz bir paket alır. Gopi Kokila’nın ne işler peşinde koştuğunu yine anlayamaz.

Ertesi gün Kokila’nın bu garip davranışları tüm hızıyla devam eder. Bu sefer sabah törenini Sona’ya yaptıran Koki Gopi’yi yok sayar. Üstüne Gopi’den evin anahtarlarını ve sorumluluğunu alıp Sona’ya verir. Gopi Kokila’nın bu davranışlarını alttan alıp onu destekler. Gopi bunun yerine Mera ile konuşarak Kokila’dan habersiz Dharam’a boşanma davası açar.

Dharam eve gelen avukatı kovarken Gaura hemen Kokila’yı arayarak olanlar hakkında onu ikaz eder. Koki’de soluğu Gopi’nin yanında alarak ona kızar. Neden kendisinden habersiz böyle bir iş yapıldığının hesabının verilmesini ister. Gopi kendi kararı olduğunu ve ona danışmak zorunda olmadığını söyler. Gopi’nin Koki konusunda bir diğer fark ettiği şey ise boynuna giydiği geniş kolyelerdir. Gopi Koki’nin boynunda bir şeyler sakladığını düşünür.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum