Masum 386. Bölüm izle | Masum 12 Nisan Pazartesi Özeti ve Fragmanı

Masum 386. Bölüm izle | Masum 12 Nisan Pazartesi Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 12 Nisan Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 386. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 386. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 386. bölüm özeti

sahte Koki Gopi’yi tımarhaneye göndermişti. Vidya ve Mera bu durumu öğrenmiş babalarının yanına gitmiş ancak Ahem kendini odaya kapatarak sessizliğe gömülmüştü. Vidya ve Mera annelerinin nerede olduklarını sorarken sahte Koki ikilinin bu duruma karışmalarını istemez. Gopi’den tamamen kurtulacakken, Mera ve Vidya’nın planlarını bozmasından korkar. Koki Gopi’nin yerini söylemese de Hetal bu duruma daha fazla dayanamaz ve kızlara Gopi’nin hangi akıl hastanesine kaldırıldığını söyler.

Sahte Koki bu durumu hemen Gaura’ya bildirir. Gaura’da akıl hastanesindeki adamlarını arayarak durumu ona açıklar. Vidya ve Mera’nın Gopi’ye ulaşmalarını engellemek ister. Gopi ise akıl hastanesinde oldukça zor durumdadır. Gaura’nın içerdeki adamı ona elektrik vererek bu işi kökten çözecek bir plan içerisindedir. Madhu ve sahte Koki zaman kazandırmak için kızların bineceği arabanın lastiklerini indirirler.

Kızlar inik lastik yüzünden akıl hastanesine geç giderken sahte Koki hızla yol alarak hastaneye varmıştır. Sahte Koki bağlı bir şekilde yatakta duran Gopi’yi odaya girer girmez tehdit etmeye başlar. Hiçbir şekilde durumu kızlara çaktırmamasını aksi takdirde Kokila’yı öldüreceğini söyler. Gopi bu tehditler karşısında çaresiz kalmıştır.

Bu arada Vidya, Mera ve Urmila akıl hastanesine gelmiştir. Kızlar annelerini görmek isterler. Ancak Gaura’nın adamı buna izin vermeyeceğini söyler. Doktordan izin almadan kimsenin görüşme yapamayacağını dile getirir. Oldukça öfkeli olan Vidya hasta bakıcıya oldukça okkalı bir tokat atar. Bu esnada Urmila kıvrak bir hareketle adamın cebinde bulunan anahtarları alır.

Kızlar ve Urmi adamı atlattıktan sonra Gopi’nin bulunduğu odayı aramaya başlarlar. Akıl hastanesine giren ekip delileri ve oldukça karanlık olan ortamı görünce bir hayli korkar. Kızlar sonunda annelerinin olduğu odayı bulup çaldıkları anahtarla kapıyı açarlar. İkili Gopi’ye sarılırken bir an önce onu bu cehennemden çıkarmak ister. Bu arada sahte Kokila odada onları izliyordur.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.