Masum 39. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Nisan Perşembe

Masum 39. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Nisan Perşembe
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 39. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 40. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 40. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 39. bölüm özeti

Gopi’nin kendine güveni de gelmiştir. Ahem’e bakışlarındaki utangaçlık bir nebze de olsun kalkmıştır. Koki poja için tüm hazırlıkları yürütürken pojanın meşhur yemeğini yapmış ve zamanı gelince Mani’den servis etmesini istemişti. Şeytanın hocası Urmila Koki’den intikam almak için bu durumu kullanmak ister. Raşi’den mutfağa gitmesini ve Koki’nin yaptığı yemeğe diya yağı katmasını ister. Raşi bunları yaparken Urmila da nöbet tutuyordur. Önce Gopi ardından Mani mutfağa gelir. Raşi onları göndermeyi başarırken son olarak Kinjal gelir. Raşi onun zayıf damarını bildiği için Umang’dan bahseder. Kinjal sinirlenerek odasına çıkar. Raşi işini bitirmek üzereyken büyük otoriter Koki kontrol için mutfağa doğru gelir. Urmila onu fark eder ve başı ağrıyor numarası yaparak kızına zaman kazandırmaya çalışır. Ancak Koki duymazlıktan gelir ve mutfağa gider. Şeytanın hocası Urmila hemen telefonundan ev telefonunu arar. Koki mutfağa girmek üzereyken telefon sesi onu durdurur. Koki telefonu açarken Raşi de işini bitirir ve mutfaktan ayrılır. Poja için herkes yerini alır. Gopi herkese aarti uygularken Ahem’e gelince dupatasını(Örtü) kapatır ve Ahem’e de aarti uygular. Gopi ona bakmayı da ihmal etmez. Prasad için özel yemek dağıtılır. Önce Gopi ardından Koki yemeğin gaz yağı koktuğunu fark ederler. Diyalara konan yağ ile yemeğe konan yemeğin karıştığını fark eden Koki şoktadır.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 40. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 40. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.