Masum 390. Bölüm izle | Masum 16 Nisan Cuma Özeti ve Fragmanı

Masum 390. Bölüm izle | Masum 16 Nisan Cuma Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 16 Nisan Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 390. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 390. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 390. bölüm özeti

 Mira ve Daram’ın da gelmesiyle Modi evinde poja başlar. Madu poja öncesinde inek gübresi ile barutu karıştırmış ve poja ateşi için hazırlamıştır. Sona bütün olanları izler. Poja ateşini Koki’nin yakması istenir. Koki ateşi yakacağı sırada Sona koşarak gelir ve Koki’yi itekler. Koki yere düşerken ateş alan gübre silah gibi patlar. Sona’nın palusu yere düşer. Modi ailesi Sona’yı görünce şok olurken Madu onu utanmadan gelip aileye zarar vermekle suçlar. Sona her şeyin arkasında Madu’nun olduğunu ve bunu kanıtlayacağını söyler. Tolu buna gerek olmadığını söyleyerek onu kolundan tutup dışarı atar. Sona Modi ailesine beddua ede ede ilerlerken bir kamyon ona vurur. Sona kanlar içinde yere yığılır. Madu Koki’nin her şeye karıştığını ve huzur bulmak istediğini Gopi’ye söyler. Gopi Koki’nin her zaman iyi düşündüğünü söylese de Madu’nun sözleri Koki’yi incitir. Gopi Koki’yi uzaklaştırırken Madu Rada’nın 11. ölüm yıl dönümünde Koki’den intikamını alacağını söyler. Gopi Koki’yi teselli ederken onun kızı olmayarak hata yaptığını söyler. Koki gülümser ve Gopi olmadan yaşayamayacağını söyleyerek ona sarılır. Mira Gora’yı korkutmak için onun sırtına sahte yılan atar. Gora kalbi duracak gibi olur ancak yılanın  sahte olduğunu anlayınca rahatlar. Mira şakalarımı beğendin mi diye sorar. Gora kalp krizi geçirecektim derken Mira sen de kalp var mıydı diye dalga geçer. Şaravan Vidya ile uzun bir yolculuğa çıkmak ister. Yolculuk sırasında arabaları bozulur. Şaravan arabayı tamir ederken yağmur başlar. Şaravan Vidya ile bir sığınağa gider. Romantizmin yaşandığı gecede ikili karı koca olurlar. Modi ailesi Madu’nun odasından ses duyar ve oraya giderler. Madu Rada’nın öldürülmesinden dolayı herkesin üzülmesi gerektiğini söyler. Koki bebek Raşi’nin yaşaması için Rada’nın ölmesi gerekiyordu derken Madu bu acıya kendisinin katlanacağını söyleyerek çivili yatağa uzanır.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum