Masum 394. Bölüm izle | Masum 20 Nisan Salı Özeti ve Fragmanı

Masum 394. Bölüm izle | Masum 20 Nisan Salı Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 20 Nisan Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 394. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 394. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 394. bölüm özeti

Vidya’nın hamileliği herkesi mutlu etmiş gelen Holi ile bu mutluluk ikiye katlanmıştı. Ancak geçmişin hataları bu mutluluğu sona erdirmiş, Shravan’ın hatasının bedelini şimdi çocuğuyla ödemesi istenmişti. Modiler bu duruma şiddetle karşı çıkarlar. Ahem ve Gopi kızlarını Gora’nın evinden götürmek ister. Ancak Vidya kalıp savaşacağını söyleyerek herkesi şaşırtır. Shravan ise mahcuptur. Onun yüzünden mutluluk bozulmuş ve Vidya bebeğini kaybetme tehlikesi içine girmiştir.

Koki ve Gora ise tartışmaya devam ederler. Koki Vidya’nın bebeğini asla kimseye vermeyeceğini sert bir dille Gora’ya söyler. Gora ise yıllar önce kardeşim senin yüzünden öldü şimdiyse Vidya’nın bebeğini vererek bunun intikamını alacağım der.

Bu tartışmayla herkes dağılır. Ahem kızını alıp götürmediği için çok kızgındır. Arabayı oldukça sert kullanan Ahem Gopi ve Koki’yi korkutur. Kokila en son dayanamaz ve Ahem’e arabayı durdurmasını söyler. Koki oğlundan sakin olmasını ne olursa olsun Vidya’nın bebeğini kimseye vermeyeceklerini bildirir. Ahem’in siniri böylece az da olsa yatışır.

Gora konağında ise Vidya bebeği için dualar eder. Mera ise kardeşinin yanında olarak ona destek verir. Mera’da tıpkı babası gibi öfkelidir. Bu öfkesini Shravan’dan Gora’dan hatta konakta kalacak olan Ninya’dan çıkarır. Ninya ise tüm bu olanlara dayanamayarak bayılır.

Modi konağında ise Pari ve Sona arasındaki gerilim devam eder. Sona Vidya ve Mera’ya üzülürken Pari Sona’yı Gopi’nin yalakası olmakla suçlar. Sona buna kızarken Pari ile tartışmaya başlarlar. Pari Gopi’yi herkesi etkisi altına almakla suçlar. Gopi’nin zaten dertli olan yüreği bu sözlerle bir daha kırılır ve gözyaşlarına boğulur.

Gora konağında ise Mera fırtınası esmeye devam eder. Mera herkese meydan okurken Ninya’ya ters davranmaya devam eder. Kalkıp Vidya’ya hizmet etmesini söyler. Tabi Mera’nın bu hareketleri Gora’yı kızdırır. Ancak Mera Vidya’nın başından ayrılmaz. Bir annenin bebeğini kimseye vermeyeceğini söyler.

Mera’nın aklına başka bir soru daha takılır. Dharam ile bir çocukları olsaydı Dhram bebeği bir başkasına verir miydi? Mera Dharam’ın yanına gidip elini karnına koyarak bu soruyu sorar. Ancak Dharam bu soruya cevap veremez. Bu arada Shravan Vidya’nın yanına gelerek onunla konuşmak  ister. Vidya Shravan’a kızgındır. Gerçekleri ondan saklamıştır. Mera bu tartışmayı duyunca hemen oraya koşarak Shravan’ı odadan kovar.

Ninya’ya dönecek olursak masum kişiliğinin altında tam bir şeytan saklıdır. Odasında tek kaldığında kapıyı kapatan Ninya üzerindeki karaları hemen çıkarıp süslenir. Ninya yıllardır bu bebeği beklemiştir. Bebek onun kayınvalidesinin hazinesine konması için bir anahtardır. Ninya’nın bu yüzünü kimse bilmez. Gora dahi! Bunun Gora’nın odaya girmek istediğinde Ninya’nın hemen kıyafetlerini değiştirip karalar giymesinden rahatlıkla anlayabiliriz.

Ninya kendi hesapları peşinde koşarken Mera ise fırtınalar estirmeye devam eder. Kardeşinin bebeğini kimseye vermeye niyetli değildir. Herkes Vidya’nın ikinci bir çocuk daha yapabileceğini söyler. Ancak Mera öyle düşünmez. Eline aldığı kılıcı Dharam’a dayayan Mera kalbini söküp vermesini ister. Dharam Mera’yı anlayamazken Mera bir anne için bebeğini ne anlama geldiğini ona anlatmış olur. Mera bu sözlerle Dharam’ın kafasını karıştırırken Gora bu durumdan hiç memnun değildir.

Ninya ise miras hayallerinin gerçekleşmesi için soluğu Vidya’nın yanında alıp ona yalvarır. Duygu sömürüsü yapmak ister. Bu arada Shravan ve Dharam karşılaşırlar. Tıpkı Mera gibi Shravan’ın sözleri Dharam’ın kafasını karıştırır. Shravan geçmişte yaşananların bedelini Vidya’nın ödememesini söylerken o sözü kendisinin vermediğini de haykırır.

Bunca kafa karışıklığıyla dolu olan Dharam Gora’ya bu işten vaz geçebileceklerini söylerken Gora Mera’yı bir şekilde konaktan atması gerektiğini fark eder. Yoksa işler hiçte istediği gibi gitmeyecektir.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum