Masum 395. Bölüm izle | Masum 21 Nisan Çarşamba Özeti ve Fragmanı

Masum 395. Bölüm izle | Masum 21 Nisan Çarşamba Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 21 Nisan Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 395. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 395. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 395. bölüm özeti

Mera, Gaura konağında sert rüzgarlar estirmiş ve kardeşinin bebeğini kimseye vermeyeceğini söylemişti. Daram’ın kafası ise hem Mera’nın tepkileri hem de Shravan’la konuşmasıyla bir hayli karışır. Modi konağında ise Pari, Sona’yı zor duruma düşürmek için güzellik maskesine tüy dökücü karıştırıp Kinjal’in kaşlarını döker. Kinjal, Sona’yı kovalarken Mera ve Vidya’nın resmine çarpar. Resim düşüp çerçevesi kırılırken Gopi hemen resmi yerden kaldırır. Geleneklere göre bu kötü bir kehanetin işaretidir.

Kokila Gopi’yi sakinleştirmek istese de Gopi oldukça endişelidir ve bir an önce kızlarını yanına gitmekte kararlıdır. Gopi yola çıkarken Daram Gora ile konuşur. Bebeği verme konusundaki kafa karışıklıklarını ona anlatır.

Daram Gora ile aynı düşünmediklerinin artık farkındadır. Mera ile terasta buluşup ona hem kendi ilişkileri hem de Vidya’nın bebeği için önemli açıklamalarda bulunacağını söyler. Bu arada Gopi ve Modiler ise son sürat Gora’nın konağına doğru yola çıkmışlardır. Gopi kötü kehanetin düşünerek kızlarının başına bir şey geleceğinden endişelenir.

Nitekim Gopi’nin endişeleri yersiz çıkmaz. Mera Daram’ın isteği üzerine terasa gelir ancak ona hiç söz hakkı vermeden bir sürü hakarette bulunur. Daram kendini açıklamaya çalışırken yerdeki kaygan zemine basar ve terastan aşağıya düşer. Mera çığlıklar içinde onu tutmaya çalışsa da beceremez.

Tam bu anlarda Gopi kötü bir şeylerin olduğunu hisseder ve Ahem’den daha çabuk olmasını ister. Bu arada Gora dahil tüm ev halkı Daram’ın başına toplanır. Nabzı kontrol edildiğinde yaşamadığı anlaşılır. Gora tüm olanlardan Mera’yı sorumlu tutarak onun katil olduğunu söyler. Mera ise Daram’ın ayağının kaydığını ve öyle düştüğünü açıklar. Gora gibi Durga’da deliye döner.

Mera Daram’ın öldüğüne inanmaz. Onun yanına giderek uyanmasını söyler. Ardından başını göğsüne yaslayarak ağlar. Tam bu esnada Mera Daram’ın kalbinin attığını hisseder. Nabzını kontrol eder ve onun hala hayata olduğunu anlar. Hemen ambulansa haber verilir.

Bu arada Modiler gelir. Ortalığın fena halde karışmış olduğunu gören Modiler neler olduğunu sorar. Tüm gerçeği öğrenince onlarda Mera’nın yanında durur. Ancak Gora hala Mera’yı katillikle suçlamaya devam eder. Aynı şekilde onu ambulansa da almaz.

Modiler Mera’yı toparladıktan sonra hastaneye giderler. Daram’ın son durumunu öğrenmek isterler. Ancak hastanede Daram adında bir hasta yoktur. Hemşire kayıtlara baktığında Daram’ın ölmüş olduğunu söyler. Modiler şok içinde kalırlar. Hemşire yakılma işleminin ailesi tarafından yapılacağını söyleyince Modiler hemen soluğu yakılma alanında alır.

Gora oğlunun başında onu yakmak için hazırlanırken Modiler gelir. Gora onları Daram’a yaklaştırmaz. Mera ise yaklaşıp bakmak ister. Çünkü orada yatan kişinin Daram olduğuna inanmaz. Zira Daram’ı kontrol ettiğinde kalbinin atıyor ve nefes alıyordu. Mera orada yatanın Daram olmadığını söyler.

Gora en sonunda Durga’nın bakmasına izin verir. Durga ölü adama yaklaşıp baktığında gözyaşlarına boğulur. Çünkü orada ki kişi Daram’dan başkası değildir. Gora odunları ateşe verirken herkes paramparça olur.

Tabi tüm bunlar yine Gora’nın bir oyunudur. Ambulansta Gora doktor ile anlaşarak Daram’ı bayıltmış ve hastaneye ölü olduğu bildirilmiştir. Gora ayrıca odunlar üzerinde yaptığı düzenekle ateş yandığında Daram’ı aşağıya kayıp etkilenmemesini sağlamıştır. Tüm bunları saf değiştiren Daram’ı etkisiz kılmak için yapmıştır. Ve bu planıyla Modiler’i köşeye sıkıştırarak intikamını acı çektire çektire alacaktır.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.