Masum 396. Bölüm izle | Masum 22 Nisan Perşembe Özeti ve Fragmanı

Masum 396. Bölüm izle | Masum 22 Nisan Perşembe Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 22 Nisan Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 396. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 396. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 396. bölüm özeti

 Daram terastan düşmüş, Gora ona öldü süsü vererek tören düzenlemişti. Gora’nın buradaki amacı Modiler’den intikam almak ve saf değiştiren Daram’ı sessiz kılmaktı. Dizide işler giderek sarpa sararken Sona ve Pari ise birbirlerini yemeye devam ederler. Pari başlarına gelen tüm uğursuzluklardan Sona’yı sorumlu tutar. Pari’nin tek istediği ise cahil ve köylü olarak gördüğü Sona’nın bir an önce Modi konağından defolup gitmesidir. Pari’nin aksine Hetal ise Sona’nın yanında yer alarak onu savunur.

Modi konağında karmaşa devam ederken asıl büyük olay Gora’nın konağında yaşanmaktadır.  Mera Dharam için törene katılır. Bu törene aslında boşanma arifesinde olduğu için onun katılması saçmadır. Ancak Mera vicdan yaptığı için bu törene katılır. Törene katılmanın bedeli ise ömür boyu dul kalmaktır. Gopi ve Koki, Mera’ya dil döküp vazgeçmesini ister. Ancak Mera bu düşüncesinde kararlıdır. Gora içinse bu oldukça iyi bir intikamdır!

Modi konağına tekrar döndüğümüzde Pari’nin yaptıkları artık herkesin sınırlarını zorlar. Tolu ve Molu’da Pari’ye yüz çevirince Pari tek başına kalır.

Gopi ve Koki Mera’yı ikna için uğraşırken Gora sessizce üst kata çıkar. Daram’ın doktoru ile görüşen Gora her şeyin yolunda gittiğini öğrenir. Doktora Daram’ı uyutmaya devam etmelerini ister. Bu esnada Koki Mera için Gora’nın yanına gelir. Gora Koki’nin tüm telefon konuşmalarını duyduğunu zanneder. Ancak Koki bir şey duymamıştır. Gora’dan Mera’yı bırakmasını ister.

Tabi Gora Koki’yi dinlemez. Vidya’da Mera için çaba sarf eder. Shravan’ın tüm bunları durdurabileceğini düşünür. Ancak Shravan Vidya’ya kızar. O da Mera’nın katil olduğunu düşünür. Babasını öldürdüğü için cezasını çekmesini söyler.

Gora ise işleri epey ilerletir. Dul töreni gibi saçma  bir tören yapmaya devam ederken tören gereği Mera’nın saçlarının kazıtılmasını söyler. Gopi elini Mera’nın başına koyarak bunu engeller. Gopi’nin bu hareketi yüzünden eli kesilir. Koki ise artık bu saçmalığa bir son verilmesini ister. Madem dul töreni diye bir adet var o zaman sen neden yapmadın diyerek Gora’ya kızar.

Bu esnada Ahem ve Jigar sonunda konağın kapısını açıp içeri girerler. Mera babasına sarılırken Modiler kızlarını alarak bir an önce konaktan gitmek ister. Ancak Gora’nın oyunları bununla bitmez. Mera tam çıkacağı esnada polisler konağa gelerek Mera’yı tutuklamak ister. Gora oğlunu öldürmek suçundan Mera’yı ihbar etmiştir.

Modiler bu duruma itiraz edip olayların bir kaza olduğunu söyleseler de polis Mera’yı alarak gitmek ister. Koki polislerden izin isteyerek Mera ile baş başa konuşur. Koki bu konuşmada Mera’nın olayın bir kaza olduğunu söylemesini ve kendini korumasını öğütler. Mera Kok’nin sözlerini dinledikten sonra polislere teslim olur.

Modiler kızları Vidya’yı da yanlarında götürmek isterler. Vidya Durga isterse gideceğini söyler. Durga’yı Daram’ın intikam ateşi sarmıştır. Mera suçunu itiraf etmezse burada kalamazsın der. Vidya’da Modilerle beraber gider. Shravan’dan sonra Durga’da ona yüz çevirmiş olur.

Kötü haber Modi konağına da yayılır. Hetal Mera için üzülürken Gopi ve Ahem kızlarını kurtarmak için karakola giderler. Ahem kızının kefalet ile salınmasını ister. Ancak henüz kefalet bedeli belirlenmediği için bu gerçekleşmez. Modiler şimdilik Mera’yı kurtaramazken Mera kodeste çaresizdir. Tıpkı daha önce Dharam’ın hapse düştüğü gibi bu kez Mera düşmüştür.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.