Masum 398. Bölüm izle | Masum 24 Nisan Cumartesi Özeti ve Fragmanı

Masum 398. Bölüm izle | Masum 24 Nisan Cumartesi Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 24 Nisan Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 398. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 398. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 398. bölüm özeti

Koki ve Gopi ne kadar uğraşsalar da Daram’ın izini bulamamıştı. Modi konağında ise Pari Sona’ya oyunlar oynamış ancak Sona tüm oyunları ona ters çevirmişti. Pari büyük tepki alır! Sona’nın Pari’nin oyunu ortaya çıkarmasıyla Pari büyük tepki görür. Pari’nin yanı sıra bu işte parmakları olan Urmila ve Kinjal’de Kokila tarafından sert bir şekilde uyarılır. Kokila bir sonraki hatalarında Urmi ve Kinjal’i evden kovacağını söyler.

Gopi’de Pari’ye kızgındır. Sona ile uğraşmasına yakınır. Mera yargılanırken, yanı başındaki Vidya hamileyken Pari kendi entrikalarıyla ortalığı karıştırıyordur. Gopi Pari’ye tüm bu oyunlara artık bir son vermesini söyler. Ayrıca Tolu’da Sona’nın yanına giderek elini tutar. Ona sonsuza dek inanacağını söyler.

 Kısaca Pari, Urmila ve Kinjal yaptıkları planın ters tepmesiyle konaktaki tüm güçlerini bir anda yitirmişlerdir. Sona ise hepsine hadlerini bildirdiği için çok mutludur.

Daram’ın külleri dökülecek! Akşam olduğunda Shravan Vidya’yı arar. Onu babasının küllerinin döküleceği törene çağırır. Vidya eve girmeyeceğini ancak törene katılacağını bildirir. Bu esnada odada olan Koki ve Gopi’de durumu öğrenirler. İkili Vidya’ya Daram’ın ölmediğini açıklarlar. Küllerin döküldüğü törene de geleceklerini söylerler.

Koki ve Gopi’nin törene gidiş amacı küllerden örnek almak ve teste sokarak bunun Daram’a ait olup olmadığını öğrenmektir.

Ertesi gün olduğunda Koki ve Gopi’de Vidya ile beraber gider. Gora Kokila’yı gördüğüne hiç memnun değildir. Ancak Koki Daram’a veda edilirken orada olmak istediklerini söyler. Gora ve Koki aileleriyle beraber nehrin yanına gelirler. Koki burada ne yapıp edip küllerden örnek alması gerektiğini düşünür.

Küller teste sokuldu! Tören yapılıp Daram’ın külleri nehre dökülürken Vidya bir örnek almayı başarır. Daram’a ait olduğu iddia edilen kemik parçasını Modiler hemen bir uzmana götürürler. Kemiği inceleyen uzman bunun bir insana ait olmadığını Modilere bildirir. Uzman bunun bir köpek kemiği olduğunu da sözlerine ekler.

Koki, Gopi ve Vidya artık Daram’ın ölmediğinden kesin olarak emindirler. Ancak bu delil mahkemeye sunulamayacak niteliktedir. Hakim bu kemiği uydurma bir delil olarak nitelendirebilir. Bu yüzden Modilerin daha sağlam kanıtlara ihtiyacı vardır.

Shravan Vidya’ya inanmaz! Koki ve Gopi bu haberi Ahem ve Jigar’a haber vererek hep birlikte hareket etme kararı alırlar. Ayrıca Koki Mera’ya da yaşananları anlatarak Daram’ın hayatta olduğunu söyler. Mera birazda olsa rahat bir nefes almıştır. Vidya’da olanları Shravan’a söylemek ister. Ancak Shravan bunlara inanmaz. Vidya’ya tepki göstererek ondan uzaklaşır.

Vidya’nın olanları Shravan’la paylaşması hiç iyi olmaz. Shravan eve döndüğünde durumu Gora’ya anlatır. Modilerin kemik alıp test ettiklerini ve köpek kemiği bulduklarını söyler. Gora içinden Modiler ne kadar uğraşsalar da Daram’ı bulamayacaklar der.

Gora Modi konağını basar! Ayrıca Gora yanına köpekler alarak Modi konağını basar. Modiler konağa doluşan köpekleri görünce korkarlar. Gora Modilern oğluna köpek diyerek hakarette bulunduklarını söyler. Bunun bedelini de ödeteceğini sözlerine ekler.

Gora Modi konağını karıştırdıktan sonra ayrılmak için konaktan çıkar. Gopi ve Kokila onu yakalayıp hararetli bir tartışmaya girerler. Kokila Gora’ya Daram’ın yaşadığını bildiklerini söyler. Er ya da geç onun oyununu bozacaklarını haykırır. Gora ise ne yaparsa yapsınlar bir şey bulamayacaklarını ve Mera’nın en ağır cezayı çek



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.