Masum 399. Bölüm izle | Masum 25 Nisan Pazar Özeti ve Fragmanı

Masum 399. Bölüm izle | Masum 25 Nisan Pazar Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 25 Nisan Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 399. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 399. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 399. bölüm özeti

Gora Mera’yı ipe götüreceğini söylerken Koki ise Mera’yı kurtaracakları karşılığını vermişti. Ahem inanmıyor! İkilinin tartışması devam ederken Gora tehditlerini bitirdikten sonra Modi konağından ayrılır. Konakta Hetal ve diğerleri tartışmayı duyunca Koki ve Gopi’ye neler olduğunu sorarlar. Kokila tüm gerçekleri anlatır. Daram’ın aslında ölü olmadığını ve tüm bunların Gora’nın bir planı olduğunu söyler.

Koki’nin tüm söyledikleri Modiler’i şaşkına çevirirken Ahem annesine inanmaz. Gora’ya olan düşmanlığından ötürü böyle konuştuğunu söyler. Daram’ın gözleri önünde yakıldığını şimdi ise neden böyle bir yalan söylediğini annesine sorar.

Ahem ikna oluyor! Kokila ve Gopi Ahem’in bu tepkisine şaşırırken tüm olanları detaylarıyla anlatmaya başlarlar. Daram’ın küllerinden örnek aldıklarını ve test sonucunda köpeğe ait olduğunu söylerler. Ahem tüm bu detayları öğrenince Gopi ve Kokila’nın gerçeği söylediğine inanır.

Ahem bu şeytani plan karşısında oldukça öfkelidir. Bir an önce giderek tüm öfkesini Gora’dan çıkarmak ister. Ancak Gopi buna engel olur. Bu arada Vidya’da Gora’nın arabasına GPS cihazı taktığını söyler. Koki ve Gora’nın tartışmaları esnasında bunu gizlice yaptığını anlatan Vidya GPS cihazının onları er ya da geç Daram’a götüreceğini açıklar.

Evine geri dönene Gora’nın ise kafası oldukça karışıktır. Kokila ve Gopi’nin ensesinde olması onu endişelendirmiştir. Adamlarına daha tedbirli olmalarını söyleyen Gora Mera’yı asmaya kararlıdır.

Akşam olduğunda Modiler gizlice Gora’nın evinin etrafında onu gözetlerler. Gora’nın evinin sıkı korunduğunu gören Modiler ne yapacağını bilemezler. Ayrıca konağa giren iki kamyonda dikkat çekici bir diğer ayrıntıdır. Ancak sabaha kadar süren bu nöbet Modiler’e hiçbir yarar sağlamaz.

Ertesi gün olduğunda Mera’nın son duruşma zamanı gelmiştir. Koki ve Gopi delil aramaya devam ederken Jigar ve Ahem Mera’nın duruşmasına katılırlar.

Koki ve Gopi, Daram’ı buldu! Koki ve Gopi’nin sıkı takibi sonunda meyvesini verir. Gora bir kamyonun yanına gelerek içerideki bir adamla konuşur. Bu konuşmasında Mera’yı nasıl ipe çekeceklerini de anlatır.

Gopi ve Koki Gora gittikten sonra araca yaklaşarak bakarlar. İkili sonunda Daram’ı bulmuşlardır. Gopi kızlarını kurtaracakları için mutlu olurken hemen polise haber vermeleri gerektiğini söyler. Koki polis gelene kadar Gora’nın olanları fark etmesinden korkar. Bu yüzden ikili aracı çalıp Daram’ı mahkemeye götürmeye karar verirler.

Mahkeme başladı! Gopi ve Koki Mera’yı kurtarmak için uğraşırken mahkeme başlar. Gora oldukça iyi bir avukat tutmuştur. Avukat tüm Modiler’in kirli çamaşırlarını ortaya serer. En küçük Sona’dan tutun Gopi’nin kardeşini öldürmesine kadar her şeyi anlatır. Avukatın amacı hakimi etkilemek ve idam kararı aldırmaktır.

Avukatın bu konuşmaları Ahem’i sinirlendirir. Ahem avukata saldırmak isterken tutuklanır.

Koki ve Gopi başarısız oldu! Mahkeme devam ederken Koki ve Gopi kaçırdıkları kamyon ile yola çıkmıştır. Yolda polis ikiliyi evirir. Gopi polise olanları anlatır. Polis bunun üzerine kamyonetin kasasına bakmak ister. Ancak kasaya baktığında hiçbir şey göremez. Kasa bomboştur. Üstüne ikili araba hırsızlığından tutuklanırlar.

Mera idam cezası aldı! Mahkemede de işler kötü gidiyordur. Avukat tüm suçlamaların ardından Shrava ve Durga’yı kürsüye çıkararak şahitlik yaptırır. Ayrıca Mera’nın Daram’a kılıç çektiği görüntülerde ortaya çıkınca hakim kararını verir. Hakim’in kararı Mera’nın idam edilmesidir. Bu karar tüm Modiler’in bu kesilmesine sebep olurken Mera için sonun başlangıcıdır.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.