Masum 404. Bölüm izle | Masum 30 Nisan Cuma Özeti ve Fragmanı

Masum 404. Bölüm izle | Masum 30 Nisan Cuma Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 30 Nisan Cuma Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 404. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 404. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 404. bölüm özeti

Gora, Modi kadınlarını kaçırmış. Onlara türlü işkenceler yapmıştı. Gora Mera’yı öldürmek için hazırlanırken Durga kendini Mera’nın önüne atmış ve ağır yara almıştı. Durga’nın son arzusu! Gora Durga’yı vurmasına rağmen katliama devam etmekte kararlıdır. Bu esnada Koki kalkıp onu engellemeye çalışır. Eline daha önce hatırlayacağınız çatalı alır. (Gopi’nin Radha’yı öldürdüğü çatal.)

Koki elindeki çatalı Gora’ya saplayıp bu işi kökünden çözmek isterken Gopi annesine bağırır. Gora için ömür boyu hapislerde çürümeye değmeyeceğini söyler. Bu esnada diğer Modilerde gelir. Kokila tüm nefretine rağmen bu yanlışa düşmez.

Gora tutuklandı! Jigar hemen polise haber verirken diğer herkes Durga’nın başına toplanır. Durga oğluna, kocasına bakar. Onları son kez görür. Ardından Mera’ya dönerek oğlu ve kocasını ona emanet ettiğini söyler. Bu sözler  Durga’nın son sözleri olurken gözleri kapanır ve hayatını kaybeder.

Durga’nın ölümü büyük bir üzüntü yaratırken polisler sonunda olay yerine gelirler. Polis Gora’yı tutuklar. Yaptığı onca kötülüğün bedelini ödemek için karakolun yolunu tutar.

Daram konuşulanları duydu! Gora meselesinin hallolmasıyla beraber Durga son yolculuğuna uğurlanır. Modiler de Daram ile beraber olurlar. Daram Modilerin kendisini yalnız bırakmamasından dolayı onlara teşekkür eder.

Bu arada Gopi ve Koki, Mera ile Daram’ın ne olacağı konusunda dedikodu yaparlar. İkili Mera ile Daram’ın birbirlerini sevip sevmediğinden tutun evliliklerinin nasıl yürüyeceğine dair konuşurlar. Koki ve Gopi’nin ortak kanıya vardıkları mesele ise çiftin yaş farkıdır. Koki bu yaş farkının sorun yaratacağını söylerken Gopi’de ona katılır. Mera’nın çocuk yapmak istediğini vurgular. Ancak Daram yaşı nedeniyle bunu istemeyeceği düşünülür.

Bu esnada Daram Kokila ve Gopi’nin tüm konuşmalarını duyar. Daram özellikle yaş farkı meselesinden dolayı çok alınır. Bu yüzden oldukça fevri bir harekette bulunur.

Daram Mera’yı istemiyor! Daram Modiler konaktan ayrılırken Mera’nında onlarla gitmesini ister. Boşanma belgelerini de imzalar. Mera neler olduğunu anlayamaz. Daram’ın bu tavrı onu hem üzer hem de kızdırır. Mera ailesiyle beraber Modi konağına döner. Daram tüm bunları Modilerin sözlerini haklı bulduğu için yapmıştır.

Bu durum hem Mera hem de Daram’ı çok üzer. Daram da Mera da odalarına kapanırlar. Modiler Mera ile konuşmak istediğinde Mera yaş farkını önemsemediğini söyler. Daram’ı sevdiğini de açıkça dile getirir. Herkesin aksine Ahem Mera’ya kızar. Kendi yaşıtı biriyle evlenmesini söyler.

Modiler Ahem’i ikna edebilmek için epey dil dökerler. Pari’de Jigar’dan küçük olduğunu söyler. Ahem herkesin kendisine karşı çıkmasına kızgındır. Bu yüzden Modileri dinlemeden oradan ayrılır.

Ancak Mera’da tıpkı babası gibi inatçıdır. Tüm Modilere de kök söktürmeye kararlıdır. Mera bu amaçla hemen kendine yeni bir damat adayı bulur. Bu aday Mera’nın eski sevgilisi Sanskar’dır. Ahem onu görür görmez öfke krizine girer. Mera ise araya girerek kendi yaşıtı birini bulduğunu açıklar.

Ahem ne kadar kızıyla konuşsa da onu ikna edemez. Mera babasına kök söktürdükten sonra sıra Daram’a gelir. Sasnkar’ı da yanına alarak Daram’ın yanına gider. Ona damat adayını tanıtım düğününe davet eder. Tüm bunlar olurken Sanskar epey korkmuş durumdadır. Daram Mera’nın davetine geleceğini söyler. Sizce Mera ve Daram aşkı nasıl bitecek? İkili eskisi gibi mi olacak, yoksa yolları mı ayrılacak? 



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.