Masum 406. Bölüm izle | Masum 2 Mayıs Özeti ve Fragmanı

Masum 406. Bölüm izle | Masum 2 Mayıs Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 2 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 406. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 406. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 406. bölüm özeti

Daram’ın boşanma kağıtlarını Mira’ya vermesi onun çok zoruna gitmişti. Mira ve Daram kendilerini odaya kapatırlar. Mira Daram’ı sevdiği söyler ve yaş farkının önemli olmadığını söyler. Daram ise boşanma kağıtlarını bir çırpıda imzaladığı için Mira’ya kırgındır. Modi ailesi Ahem hariç Mira ile Daram’ın mutlu olacağına inanırken Şaravan ve Vidya da Daram’ı teselli etmeye çalışıyor. Koki Daram ile konuşmaya hazırlanırken dışarıdan gelen gürültü dikkatleri dağıtır. Ahem evlerine kadar gelen kişilere tepki gösterir. Mira onları ben çağırdım diyerek yeni damat adayı Sanskar’ı tanıtır. Ahem bu ne yüzsüzlük diyerek Sanskar’ı tokatlamak ister ancak Mira durdurur. Sanskr’ın genç olduğunu ve kendine layık olduğunu söyler. Onunla evleneceğini söyler.

Mira hazırlanacağını söyleyerek odasına çıkar. Ahem ve Modi ailesi öfkeyle Sanskar’a bakarken Ahem adamı boynundan tutar ve hayatını seviyorsa gitmesini ister. Bu sırada Mira gelir ve Sanskar ile konuşması gereken şeyler olduğunu söyleyerek odasına çıkmalarını ister. Ahem tepki gösterirken Mira evlenene kadar bir şeyler yapmama konusunda söz verir. Koki Mira’nın da tıpkı annesi gibi inatçı olduğunu düşünür ve ne yapması gerektiğini biliyordur. Koki Daram ile konuşmaya hazırlanırken dışarıdan gelen gürültü dikkatleri dağıtır. Ahem evlerine kadar gelen kişilere tepki gösterir. Mira onları ben çağırdım diyerek yeni damat adayı Sanskar’ı tanıtır. Ahem bu ne yüzsüzlük diyerek Sanskar’ı tokatlamak ister ancak Mira durdurur. Sanskr’ın genç olduğunu ve kendine layık olduğunu söyler. Onunla evleneceğini söyler.

Mira hazırlanacağını söyleyerek odasına çıkar. Ahem ve Modi ailesi öfkeyle Sanskar’a bakarken Ahem adamı boynundan tutar ve hayatını seviyorsa gitmesini ister. Bu sırada Mira gelir ve Sanskar ile konuşması gereken şeyler olduğunu söyleyerek odasına çıkmalarını ister. Ahem tepki gösterirken Mira evlenene kadar bir şeyler yapmama konusunda söz verir. Koki Mira’nın da tıpkı annesi gibi inatçı olduğunu düşünür ve ne yapması gerektiğini biliyordur. Mira manikür yaptırırken Sanskar ona meyve suyu ve sandviç getirir ve onu beslemek üzereyken Ahem gelir ve Sanskar’ı uyarır. Mira kararının kesin olduğunu ve onunla evleneceğini söyler. Ahem Sanskar’ın daha önce yaptıklarını bile bile nasıl böyle karar verdiğini sorar. Mira herkes değişebilir Sanskar da iyi bir insan oldu diyerek onu savunur. Mira Sanskar’ı da alır. Koki ve Gopi ile birlikte Daram’ın kaldığı eve gider. Sanskar Daram’ı görünce ağzı açık kalır.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.