Masum 407. Bölüm izle | Masum 3 Mayıs Özeti ve Fragmanı

Masum 407. Bölüm izle | Masum 3 Mayıs Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 3 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 407. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 407. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 407. bölüm özeti

Ahem ölmüş, dizide uzun bir zaman atlaması yaşanmıştı. Bu zaman atlamasıyla Gopi’nin kendini kaybettiğini görmüş ayrıca Modi konağında birçok dengenin de bozulduğunu fark etmiştik. Modi konağında değişen dengelerden en büyüğü Pari’nin sorumsuzluğudur. Pari bu sorumsuzluğuna Monica’yı da alet eder. İkili Kokila’ya hesap bile vermeden konaktan ayrılıp Mera’nın davetine gider. Bu durum elbette Kokila’yı oldukça üzer.

Koki Gopi için mutfağa gittiğinde de yiyecek bir şey bulamaz. Bu süreçte Kokila ve Gopi’nin yanından hiç ayrılmayan doktor Krishna yine Koki’nin imdadına yetişir. Bugün yemeği kendi hazırlayacağını dile getirir.

Bu arada Mera’nın partisi başlar. Kokila ve Gopi dışında herkes oradadır. Mera’da bambaşka bir ruh haline bürünmüştür. Vidya ve onun küçük kızına sürekli kötü davranır. Mera’nın bu davranışı Vidya’yı çok ama çok üzer.

Mera’nın davetinde eğlence tam gazla devam ederken aklı gidik olan Gopi kendini büyük bir tehlikeye atar. Ahem’in hatıralarıyla amaçsızca yürüyen Gopi kendini tehlikeye atar. Bir araba neredeyse Gopi’ye çarpar. Koki çok geçmeden Gopi’nin yokluğunu fark eder. Durumu hemen doktora söyler. Doktor Krishna ise koşarak hemen Gopi’yi aramaya çıkar.

Doktor her yerde Gopi’yi aramaya başlar. Onu etraftakilere sorar. Gopi ise Ahem’i hayal ede ede öylece yürümeye devam eder. Neyseki Doktor Krishna sonunda Gopi’yi bulur. Gopi huzur içinde merdivenlere oturmuş Ahem’in suda yansımasını izliyordur. Gopi kaybettiği Ahem’i her gölgede, her yansımada görüyor ve ona olan özlemini böyle gideriyordur.

Mera’nın davetinde ise ortalık karışır ve parti erken biter. Vidya Koki ve Gopi için pasta ayırırken Mera onu hırsızlıkla suçlar. Neden pasta çaldığını sorar. Mera giderek kafayı yemiş sinir bozucu cazgır bir kadına dönüşmüştür.

Mera’nın bu tavrından Daram’da payını alır. Daram herkes gittikten sonra Mera’ya hediyesinin nerede olduğunu sorar. Mera kırmızı örtünün altında der. Daram örtüyü kaldırınca bir demet siyah gül bulur. Daram bunun şaka mı olduğunu Mera’ya sorarken Mera Daram’a kızar.

Onu Vidya’ya iyi davranmakla suçlar. Vidya’nın ona yaptığından sonra nasıl iyi davranırsın der. Burada Mera’nın Vidya’ya neden kızdığı belli olmasa da ikili arasında büyük bir olayın olduğu belli olur.

Mera’nın bu hareketlerinden memnun olmayan bir diğer kişi Shravan’dır. Mera sürekli eşine ve kızına kötü davranıyordur. Shravan konaktan gitmek isterken Vidya buna sürekli karşı çıkar. Vidya Mera’nın çok yakında onu anlayacağını dile getirerek Shravan’dan sabırlı olmasını ister.

Bölümün en bomba olayı ise doktor Krishna’nın Modi konağını ziyareti ile olur. Doktor önce Gopi ile konuşur. Ardından aşağıda dua eden Kokila’nın yanına gider. Doktor Krishna elindeki hediyeleri Kokila’ya verdikten sonra ağzındaki baklayı çıkartır. Kokila’ya Gopi ile evlenmek istediğini söyler.

Doktorun bu sözleri Kokila’yı adeta deliye döndürür. Koki hediyeleri yere çarpar. Ardından Doktor Krishna’yı konaktan kovar. Doktor Kokila’dan böyle bir tepki beklemediği için büyük bir şaşkınlık yaşar. Koki ise Krishna’yı tüm güvenlerini boşa çıkarmakla suçlar. Koki Gopi’yi ona emanet ederken Krishna resmen onları hayal kırıklığına uğratmıştır.

Kokila’nın yanı sıra Mera ve Jigar’da doktora büyük tepki gösterir. Jigar Doktor’a vurmak isterken doktor bunu engeller. Kokila ise bastonunu doktora tutarak ona söylenmeye devam eder.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.