Masum 408. Bölüm izle | Masum 4 Mayıs Özeti ve Fragmanı

Masum 408. Bölüm izle | Masum 4 Mayıs Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 4 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 408. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 408. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 408. bölüm özeti

Doktor Krishna Gopi’ye aşkını ilan etmiş onunla evlenmek istediğini Modiler’e söylemişti. Ancak Doktorun bu isteği Modiler tarafından şiddetle reddedilmiş ve Modiler onu konaktan kovmuştu. Gopi ve Koki’nin dramı! Doktorun kovulmasıyla Gopi bir anda sahipsiz kalır. Üstüne Gopi’nin hasta olması da Koki’yi endişelendirmiştir. Koki kızlardan doktor çağırmasını ister. Ancak Monica doktor çağırmak istemez. Monica’nın tek istediği Gopi’nin ölmesidir. Monica ayrıca ikili oynayarak Pari’nin Koki ile kavga etmesini de sağlar.

Doktor Krishna kendisi gidemese de Gopi ile ilgilenmeye devam etmek ister. Hemşiresini yollayarak onun bakım işlerini aksatmaz. Bu arada doktorun evlenme isteği Modiler arasında da hızla yayılır. Monica durumu hemen Mera’ya söyler. Elbette Mera doktorun bu teklifine oldukça sinirlenir. Doktor Krishna ise Modiler’in sert tepkileri yüzünden oldukça üzgündür.

Pari’nin krallığı! Modi konağında ise Kokila’nın hakimiyeti adeta sona ermiştir. Pari her istediğini yapmakta özgürdür. Kokila’nın sesini kesmek içinse yeni doktor çağırır. Ancak hiçbir doktor, Krishna gibi değildir. Modiler’in aradığı doktor onları hiç sallamaz. Akşam olduğunda yine Krishna’nın hemşiresi Modi konağına gelir. Gopi ile o ilgilenir. Kokila’nın Doktor Krishna’ya bakış açısı giderek değişmeye başlar.

Tüm bunlar olup biterken zavallı Gopi’nin tek düşündüğü kişi Ahem’dir. Gopi yatakta öyle saatlerce durup sadece Ahem’i düşünür. Tabi Gopi’nin bu halinin yanı sıra ne yapacağı da kestirilemediği için sürekli ilgilenilmesi gereklidir. Pari bu yüzden gece Gopi ile uyuyacaktır.

Sorumsuz Pari! Ancak Pari Gopi’nin odasındaki klimanın bozuk olması nedeniyle çok geçmeden sorumsuzca davranarak kendi odasına geri döner. Gopi buz gibi odada tek başına kalır. Üstelik klimanın suyu da kafasına damlar. Gopi’nin bu halini ise sabah Kokila fark eder. Hemen Gopi’nin saçlarını kurular.

Modi konağındaki huzursuzluğun bir benzeri diğer tarafta da yaşanır. Daram Mera’nın bitmek bilmez kaprislerinden yılmıştır. Mera’ya neden böyle davrandığını sorar. Bu kadar huzursuzluk yapacaksa neden benimle evlendin der? Mera ise hayatımdaki en büyük yanlış seninle evlenmekti diyerek Daram’ı tersler.

Gopi hasta! Bu arada Gopi’nin durumu ise kötüleşmeye başlar. Pari Koki’ye kızar. Gopi’nin ölmediğini sadece ateşinin olduğunu dile getirir. Koki’nin olayları büyütmesinden şikayet eder. Jigar’da Pari’den yana olur. Üstüne ikili gelen hemşirenin Doktor Krishna tarafından gönderildiğini de öğrenip hemşireyi kovarlar.

Doktor Krishna durumu fark edip dayanamaz. Gizlice Gopi’nin odasına tırmanarak onu tedavi eder. Kokila doktorun bu ilgisinden dolayı çok memnun olur. Konakta onun ve doktorun dışında kimse Gopi’yi önemsemiyordur. Doktor pencereden çıkmak isterken Koki kapıdan çıkacağını söyler.

Gopi Alevler içinde! Modiler doktoru evde görünce ortalığı yine ayağı kaldırırlar. Modiler doktora tepki gösterirken Gopi’nin odasında yangın çıkar. Rüzgar perdeyi havalandırıp kandili devirir. Bir anda Gopi alevlerin içinde kalır. Gopi alevlerden kaçmak yerine Ahem’in resmine öylece bakıp durur.

Modiler yangını fark edince yukarı koşarlar. Alevler tüm odayı sardığı için kimse müdahale edemez. Doktor Krishna ise gözünü karartarak alevlere atlar. Canı pahasına Gopi’nin yanına ulaşır. Onu alevlerin içinden çekip çıkarır. Bu esnada Doktorun bacağı yanar ancak her şeye rağmen Gopi’yi kurtarmayı başarır.

Krishna Gopi’nin hayatını kurtararak Kokila’nın takdirini kazanır. Ancak Modiler yine de ona mesafeli olmaya devam eder. Ancak doktorun yaptıkları kahramanca bir hareket olmuştur.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.