Masum 409. Bölüm izle | Masum 5 Mayıs Özeti ve Fragmanı

Masum 409. Bölüm izle | Masum 5 Mayıs Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 5 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 409. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 409. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 409. bölüm özeti

 Gopi Ahem’in hayalinin peşine düşerek evden ayrılmış, Doktor Krişna ise peşine giderek onu aramaya başlamıştı. Bu arada Mira evdeki herkesi göndermişti. Molu, Monika ve Pari eve gelirler. Pari Koki’yi Vidya’ya yemek vermiyor diye şikayet ettiği için azarlar. Koki Gopi’nin evde olmadığını ve endişelendiğini söyler. Ayrıca şikayette etmediğini belirtir. Pari Gopi’ye sahip çıkamadı diye Koki’yi azarlarken Doktor Krişna Gopi ile gelir. Krişna Gopi’yi yürüyüşe çıkardığını söyler. Pari haber vermeden gittiği için doktoru azarlar. Daram Mira’nın yanına gider ve hediyesini ister. Mira masanın üzerindeki örtüyü gösterir. Daram örtüyü açar ve içinde siyah gül görür. Daram bu şaka mı diye tepki gösterir. Mira Vidya’ya her zaman destek verdiği için Daram’a kızar. Vidya’nın ona yaptıklarını hayatı boyunca unutmayacağını söyler. Vidya Priya’yı uyutur. Şaravan Mira’nın saçmalıklarına daha fazla ne kadar dayanacağını sorar ve evden ayrılacaklarını belirtir. Vidya Mira’nın yakında amacını anlayacağını ve Priya’yı kabul edeceğini söyler. Doktor Krişna bir hediye ile Modi evine gelir. Koki hediyenin kim için olduğunu sorduğunda Krişna kırmızı sari ve kumkumu gösterir ve Gopi için olduğunu ve onunla evlenmek istediğini söyler. Koki kumkumu yere atar ve Krişna’yı tokatlar. Jigar ve diğerleri gelirler ve Krişna’yı sapıklıkla suçlarlar. Jigar onu tokatlamak isterken Krişna elini tutar. Jigar Molu’dan doktor Krişna’yı göndermesini ister. Jigar ve Molu Krişna’yı zorla dışarı atarlar. Monika Gopi’nin odasına gider ve bu doktor sen de ne buluyor diye dalga geçer. Bu sırada Koki içeri girer ve Gopi’nin dinleneceğini bu yüzden çıkmasını ister. Monika sinirlenir ve beni kovamazsın diye bağırır. Pari de gelir. Monika Gopi’nin durumu için geldiğini ancak Koki’nin onu kovduğunu söyler. Koki böyle bir şey olmadığını söylese de Pari Koki’yi azarlar. Monika Mira’yı arar ve ona Doktor Krişna’nın Gopi’ye evlenme teklifinde bulunduğunu söyler. Mira çılgına dönerken doktordan hesap soracağını söyler. Koki Monika’dan başka bir doktoru aramasını ister. Monika aceleye gerek yok derken Koki Gopi’nin hayatının tehlikeye gireceğini söyler. Monika ölmesinin daha iyi olacağını söyleyince Koki sinirlenir. Bu sırada Pari gelir ve Monika’yı azarladığı için Koki’ye tepki gösterir. Koki Monika’dan özür dilemek zorunda kalır.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.