Masum 41. bölüm özeti ve fragmanı izle - 2 Mayıs Cumartesi

Masum 41. bölüm özeti ve fragmanı izle - 2 Mayıs Cumartesi
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 41. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 42. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 42. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 41. bölüm özeti

Kokila ve Kinjal panditin yanına inerken Şirag, Jigar ve Ahem de işten döndü. Pandit evlenme tarihi olarak 2 günün çok uygun olduğunu söylüyor. Daha önce söylediği gibi önümüzdeki hafta ve gelecek ay. Şirag düğünün hatasız olmasını istediği için önümüzdeki ay yapılmasını isterken Kokila gelecek hafta yapılacağını söylüyor . Şirag’ın Koki’yi ikna etme çabaları çare olmayınca Kinjal odasına gidiyor ve Umang’ı bilgilendiriyor. Ayrıca hamile kaldığı halde Kokila’nın neden çok fazla tepki vermediğini düşünmekte. Gopi Kokila’den neden bu kadar endişeli olduğunu öğrenmeye çalışıcak. Kokila ağlamamak için kendini zor tutarken Gopi Kinjal’in iyi bir aileye gittiğini ve bu yüzden sevinmesi gerektiğini söylüyor. Kokila hiç olmazsa Eleş ve ailesi iyi diye kendini teselli ediyor. Gopi ondan hediye zarflarına ne kadar para koyulması gerektiğini soruyor. Kokila ona paraları veriyor. Gopi Kokila’nın odasına gider dolabını yerleştirmeye çalışıyor. Bu sırada rapor yere düşüyor. Gopi rapora bakmak üzereyken Kinjal geliryor ve raporu elinden alarak başkalarının eşyalarını karıştırmamasını istiyor. Kinjal raporu alıyor ve yırtıyor. Modi ailesi ise hediyelerle birlikte Mehta evine gidiyor. Kokila evlenme töreninin gelecek hafta yapılacağını söylüyor. Mekta da aynı fikirde olunca iş tatlıya bağlanıyor. Kinjal evde Umang ile konuşurken Gopi’nin elinden raporu aldığını ve yırttığını söylüyor. Gopi’nin okur yazar olduğunu unutmuşum derken Gopi elinde ev telefonuyla geliyor. Kinjal yeniden Gopi’yi azarlarken Gopi telefonda Ketki’nin olduğunu söylüyor ve telefonu veriyor. Ketki Kinjal’i gelecek hafta yapılacak düğün için tebrik ediyor.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 42. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 42. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.