Masum 410. Bölüm izle | Masum 6 Mayıs Özeti ve Fragmanı

Masum 410. Bölüm izle | Masum 6 Mayıs Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 5 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 410. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 410. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 410. bölüm özeti

Koki, Gopi’yi doktor ile evlendirmeye karar vermişti. Düğün içinde tüm ritüeller bir bir yapılmış sona gelindiğinde ise Gopi aniden kendine gelmişti. 

Gopi evlenmek istemez! Gopi’nin bilinci yerine geldiğinde hemen neler olduğunu anlamak ister. Gopi bu uyku sürecinde ne doktoru ne de olanların hiçbirini yaşamamıştır. Bu yüzden evlenmek istemez. Bir an önce bu durumun içinden çıkmak ister.

Gopi’nin aksine Kokila onu durdurur. Koki tüm düğün ritüellerinin yapıldığını söyleyerek Gopi’yi evlenmeye zorlar. Gopi evlenmeyi reddederse de onunla tüm bağlarını koparacağı tehdidini yapar. Gopi Koki’nin bu tavrının nedenini anlayamaz.

Tüm bunlar olurken Doktor Krishna ise oldukça zor duruma düşmüştür. Gopi Ahem’i sevdiğini evlenmek istemediğini dile getirmiş. Sonsuza dek Ahem’in yasını tutmak istediğini ilan etmiştir. Doktor Krishna tüm bunlar karşısında epey sarsılır.

Gopi yalvarır! Tüm olanlara rağmen Kokila kararlıdır. Gopi’ye evlenmesini söyler. Koki’nin tüm amacı ise Gopi’nin tekrar eskisi gibi olmaması. Bir şekilde Ahem’i unutup yeni bir sayfa açmasını istemesidir. Ancak Kokila dışında kimse bunu anlamaz.

Pari ve diğer Modilerde tepki gösterir. Gopi Kokila’ya adeta yalvarır. Ancak Kokila kararında emindir. Ne olursa olsun Gopi’yi bu evden gelin olarak uğurlayacaktır. Gopi eğer bunu kabul etmezse onu reddedecektir. Koki’nin tüm baskılarından sonra Gopi daha fazla direnemez.

Gopi ve Doktor Krishna evlendi! Gopi’nin razı olmasıyla birlikte Krishna sinduru Gopi’ye sürer. İkili artık resmen evlenmiş olurlar. Vidya annesine sarılarak onun yanında olduğunu söyler. Gopi’ye her şeyin artık düzeleceğini anlatır. Gopi ise her şeyin değiştiğini ver artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyler.

Kokila Gopi’nin artık konaktan ayrılmasını isterken Gopi Ahem’in resmini almak ister. Ancak Koki buna izin vermez. Ahem’i geride bırakmasını ve geleceğe bakmasını ister. Gopi konaktan gitmek istemez. Ancak Kokila onu kolundan tutarak konaktan çıkarır. Kapıyı da kapatarak Gopi’yi yine zorlar.

Gopi gözyaşları içinde yıllarının geçtiği Modi konağının kapısında ağlarken doktor ona gitmeleri gerektiğini söyler. Gopi mecburen gitmek durumunda kalır.

Gopi’nin gidişi ve tüm olanlar Modi konağında Kokila’ya büyük bir baskı yaratır. Pari, Jigar tüm konaktakiler Kokila’ya ağır laflar eder. Pari Gopi’yi başından yollamakla Kokila’yı suçlar. Jigar’da anı şekilde Kokila’ya ağır ithamlarda bulunur. Koki tüm bu sözlerden sonra perişan hale gelir.

Gopi yeni evinde! Bu esnada Gopi ise doktorla beraber yeni evine varır. Doktor Gopi’ye ritüelleri yaptırmak isterken Gopi bunları istemez. Hışımla içeri girer. Ama bu esnada pirinç küpü devirir. Ardından kırmızı boyaya da basar. Anlayacağınız tüm ritüelleri bilmeden yapar.

Doktor Gopi’yi odasına çıkarır. Gopi yatak odasını görünce doktora hışımla çıkışır. Ona asla dokunamayacağını söyler. Doktor Krishna kendisinin başka bir odada kalacağını söyleyerek Gopi’yi rahatlatır.

Tabi Krishna’nın yaptıkları bununla kalmaz. Gopi’ye hediye getirir. Gopi hediyeyi reddederken Krishna ısrarcı olur. Gopi hediyeyi paketten çıkarınca Ahem’in resmini görür. Krishna asla onunla Ahem’in arasına girmeyeceğini Gopi’ye söyler. Gopi Ahem’in resmine sarılıp ağlar.

Modi konağında ise Kokila tüm olanlardan dolayı yalnız kalmıştı. Koki bunun üzerine Modi konağını terk etmeye karar verir. Kokila konaktan ayrılıp sokakta yürümeye başlar. Koki’nin aklından geçen tek şey Jigar ve Pari’nin ona söylediği ağır sözlerdir. Koki bu sözleri düşünerek yürürken ona doğru gelen kamyondan habersizdir. 



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.